Το πιο σημαντικό γεγονός της χρονιάς για την Ημαθία αυτές τις μέρες στη Βέροια


Τέτοια γεγονότα, συμβαίνουν σπάνια στην Ημαθία και οπωσδήποτε είναι μια καλή ευκαιρία να "ξυπνήσουμε" από τον λήθαργο της εσωστρέφειας. Ο λόγος για τη διεξαγωγή του 31ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Μαθηματικής Παιδείας, της ΕΜΕ, που διεξάγεται από χθες στη Βέροια, το οποίο παρακολουθούν εκατοντάδες σύνεδροι.

Σπάνιο, ακόμα και σε "επιφανειακές" πολιτικές ομιλίες των παλιών καιρών, να γεμίζει και να παραμένει έτσι για πολλές ώρες η μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου "ΑΙΓΕΣ Μέλαθρον" στη Βέροια, ενώ παράλληλα να υπάρχουν άλλα τόσα άτομα έξω από αυτήν.

Όλοι αυτοί οι σύνεδροι, άνθρωποι υψηλού μορφωτικού και κοινωνικού επιπέδου, θα βρίσκονται στη Βέροια για 3, τουλάχιστον, ημέρες και, παράλληλα με τα συνεδριακά τους καθήκοντα, επισκέπτονται και πρόκειται να επισκεφθούν πολλές γωνιές της Ημαθίας, με την ευκαιρία της παραμονής τους σε αυτήν.

Αξίζουν, λοιπόν, συγχαρητήρια στην διοικούσα επιτροπή του τοπικού παραρτήματος Ημαθίας της ΕΜΕ για την διοργάνωση του Πανελλήνιου, με παγκόσμιες προεκτάσεις, Συνεδρίου.

Τέλος, επιτρέψτε μας μια απλή επισήμανση - σχόλιο: Θεωρούμε ότι η παρουσία τόσων ατόμων θα ήταν μία καλή ευκαιρία για την Περιφερειακή Ενότητα και τους Δήμους της Ημαθίας να "διαφημίσουν" την περιοχή μας. Ωστόσο, δεν έπεσε στην αντίληψή μας καμία σοβαρή ενέργεια.

Ν.Β.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο