Παράνομες αλλά και λίγο... νόμιμες οι αφισοκολλήσεις!


Τη νομική άποψη του Γιάννη Παπαγιάννη και του Λεωνίδα Ακριβόπουλου, δικηγόροι αμφότεροι, ζήτησε ο Δήμαρχος Βέροιας κατά τη συζήτηση θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο, σχετικά με την μη επιβολή προστίμων το 2012, για παράνομες αφισοκολλήσεις.

Η άποψη που κατέθεσε ο Γιάννης Παπαγιάννης (αναφέρουμε το "ζουμί" της τοποθέτησης) ήταν η εξής: Εφόσον δεν υπάρχουν χώροι που μπορούν να αναρτώνται νόμιμα οι αφίσες, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δικαιωθούν οι παραβάτες, βάσει παλαιότερων δεδικασμένων, για παρόμοιες υποθέσεις... Έτσι, πρότεινε τη μη επιβολή προστίμων, καθώς ο Δήμος θα μπει σε μια πολύχρονη και πολυδάπανη διαδικασία.

Από την άλλη, ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος σημείωσε πως δεν είναι όλες οι υποθέσεις το ίδιο, οπότε δεν μπορούν και να εξεταστούν μαζικά. Έτσι, πρότεινε την αναβολή του θέματος και την μεμονωμένη εξέταση των περιπτώσεων.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την αναβολή του θέματος, προκειμένου να εξεταστούν μεμονωμένα, όπως πρότεινε ο κ. Ακριβόπουλος και το αποδέχτηκε ο Δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βασίλης Παπαδόπουλος ζήτησε το λόγο (υποτίθεται για να δικαιολογήσει την ψήφο του) και τόνισε πως η υπηρεσία θα είναι αμείλικτη προς όσους αναρτούν παράνομα αφίσες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο