Βέροια: Επεισοδιακή η εκδήλωση για τα 40 χρόνια ΝΔ - Τα "άκουσε" ο Μητσοτάκης (βίντεο - φώτο)


Επεισοδιακή, αλλά και χωρίς ιδιαίτερο κόσμο, ήταν η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ημαθίας για τα 40 χρόνια της ΝΔ, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (30/11) στο ξενοδοχείο "ΑΙΓΕΣ" στη Βέροια, με την παρουσία του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη.


Τον Υπουργό "υποδέχτηκαν" με συνθήματα εργαζόμενοι σε διαθεσιμότητα, εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες, από την Ημαθία, την Κοζάνη και τη Θεσσαλονίκη. Επικράτησε αναστάτωση, κυρίως όταν οι διαμαρτυρόμενοι επιχείρησαν να πλησιάσουν τον Υπουργό, χωρίς να συνεχιστεί η ένταση.
Η εκδήλωση που ακολούθησε, άνοιξε με χαιρετισμούς από τους προέδρους της ΝΟΔΕ και ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, Σάββα Ακριτίδη και Πέτρο Ανδρεανίδη, αντίστοιχα, και των τριών βουλευτών της Ημαθίας, 


Στη συνέχεια, τιμήθηκαν με απονομή πλακέτας οι πρώην πρόεδροι ΝΟΔΕ και ΟΝΝΕΔ Ημαθίας και αμέσως μετά έλαβε το λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά την εκδήλωση, ο κ. Μητσοτάκης δέχτηκε αντιπροσωπεία των διαμαρτυρομένων εργαζομένων σε διαθεσιμότητα, απαγορεύοντας (με άκομψο τρόπο) την παρουσία δημοσιογράφων.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Υπουργός φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα του ξενοδοχείου, ωστόσο μερίδα των διαμαρτυρομένων τον "αποχαιρέτησε" με συνθήματα, μούντζες και ύβρεις. 

Δείτε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον χαιρετισμό των προέδρων ΝΟΔΕ και ΟΝΝΕΔ Ημαθίας:




Δείτε βίντεο από τις διαμαρτυρίες κατά του Υπουργού:












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο