Αποκαταστάθηκε το Οδικό Δίκτυο προς το Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια


Από το Δήμο Νάουσας ανακοινώθηκε ότι ο δρόμος για το Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια, αποκαταστάθηκε πλήρως, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα σε πολλούς τουρίστες να επισκεφτούν την περιοχή. Συγκεκριμένα, γνωστοποιήθηκαν τα εξής: 

Δόθηκε λύση στα προβλήματα που ταλάνιζαν χρόνια τον ορεινό μας όγκο, επιχειρηματίες και κατοίκους του βουνού,  χάρη στην άοκνη προσπάθεια του Αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών κ. Λογδανίδη και στην αδιάκοπη εθελοντική εργασία της ομάδας έργου και διαχείρισης του Χιονοδρομικού Κέντρου 3-5 Πηγάδια (Νάντια Τάκη-Τζέπου,  Βαλσαμίδης Σταύρος και Λεφούσης Ηρακλής).

Το τμήμα δρόμου που εδώ και χρόνια είχε υποστεί καθίζηση και δυσχέραινε τη διέλευση των οχημάτων από και προς το Χιονοδρομικό Κέντρο, με κίνδυνο σοβαρών ατυχημάτων, αποκαταστάθηκε πλήρως και τοποθετήθηκαν ειδικές μπάρες προστασίας στα επίμαχα σημεία.

Παράλληλα, με τη συνδρομή του μηχανήματος της αντιπεριφέρειας Ημαθίας, διαγραμμίστηκε όλη η διαδρομή προς το χιονοδρομικό κέντρο και προς Άγιο Παύλο και Κουτσούφλιανη, με διαγράμμιση ειδικών προδιαγραφών (κίτρινη) για την ασφαλή μετάβαση των τουριστών, επιχειρηματιών και των κατοίκων.

Η νέα Δημοτική Αρχή θέτοντας προτεραιότητες, συνεχίζει να προβαίνει σε ενέργειες που στοχεύουν στην εκμετάλλευση των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων για την ανάπτυξη του τόπου. Ο ορεινός τουρισμός ήταν και παραμένει προτεραιότητα και αυτό αποδεικνύεται με έργα. Το Χιονοδρομικό μας Κέντρο είναι έτοιμο να υποδεχτεί το χιόνι και, μαζί με αυτό, τους τουρίστες. 
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο