Απονομή υποτροφιών και βραβείων σε φοιτητές και μαθητές της Αλεξάνδρειας


Το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στην ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξανδρείας η καθιερωμένη εκδήλωση απονομής χρηματικών βραβείων και επαίνων σε αριστούχους φοιτητές, καθώς επίσης στους επιτυχόντες στης γενικές εξετάσεις για την εισαγωγή στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Έπαινοι απονεμήθηκαν και σε αριστούχους μαθητές των τριών τάξεων του Λυκείου.

Της εκδήλωσης προηγήθηκε Εσπερινός κατά τον οποίο χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος στο τέλος της Ακολουθίας ανέγνωσε και σχετική ευχαριστήρια ευχή για τους επιτυχόντες των εξετάσεων.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο αρχιερατικός επίτροπος Αλεξανδρείας και υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας αρχιμ. Διονύσιος Ανθόπουλος. Κύριος ομιλητής ήταν ο αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Χρυσόστομος Παπαδάκης ο οποίος με πολλή συγκίνηση αναφέρθηκε στη συμπλήρωση 20 χρόνων αρχιερατείας του Μητροπολίτη Βεροίας.

Χαιρετισμό απηύθυναν και εκπρόσωποι των νέων των κατηχητικών συνάξεων της Αλεξάνδρειας, οι οποίοι προσέφεραν στον Μητροπολίτη και ένα δώρο, ως ενθύμιο της εκδήλωσης.

Ο κ. Παντελεήμων στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη σημασία της εκδήλωσης που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια και στη συνέχεια απένειμε τα βραβεία μαζί με το Δήμαρχο Αλεξάνδρειας και τον Βουλευτή Ημαθίας κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Να σημειωθεί ακόμη ότι απονεμήθηκαν αριστεία στους υπευθύνους των ιδρυμάτων της πόλης που δραστηριοποιούνται στην παροχή βοήθειας στα ΑμεΑ και αναμνηστικά δώρα σε όσους βοηθούν στη διοργάνωση της ετήσιας αυτής εκδήλωσης.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο