3 μήνες λειτουργίας της ψηφιακής πλατφόρμας VeriaHistory.gr – Δείτε τις 10 δημοφιλέστερες αναρτήσεις


Δ.Τ.: Σήμερα συμπληρώνονται 3 μήνες λειτουργίας της ψηφιακής πλατφόρμας VeriaHistory.gr. Στο διάστημα αυτό η ψηφιακή πλατφόρμα εφοδιάστηκε με πολύτιμο αρχειακό και φωτογραφικό υλικό, προερχόμενο, τόσο από τις συλλογές της Κ.Ε.Π.Α., όσο και από συλλογές ιδιωτών, οι οποίοι προσέφεραν υλικό από τα προσωπικά τους αρχεία με σκοπό την συμβολή τους στην αποτύπωση πτυχών της τοπικής ιστορίας μέσα από αυτό. Παράλληλα, αξιοποιώντας το υλικό αυτό, μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα προβάλλονται άρθρα - αναρτήσεις σχετικές με αυτό.

Το κοινό φαίνεται πως βρίσκει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα την προσπάθεια η οποία καταβάλλεται. Η αποδοχή του κοινού εκφράζεται τόσο με την υποστήριξή της για τον εμπλουτισμό της πλατφόρμας, όσο και από την επισκεψιμότητά της, η οποία ανέρχεται σε μερικές χιλιάδες επισκέψεις στο διάστημα αυτό της παρουσίας της στον παγκόσμιο ιστό. 

Συμπληρώνοντας ένα τρίμηνο από τότε που η ψηφιακή πλατφόρμα τέθηκε σε λειτουργία, παρουσιάζουμε τις 10 δημοφιλέστερες αναρτήσεις που τράβηξαν την προσοχή των αναγνωστών.

Επίσης, προσκαλούμε κάθε συμπολίτη που διαθέτει σχετικό υλικό να έλθει σε επικοινωνία με την Κ.Ε.Π.Α. Δ. Βέροιας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους Τηλ. 2331078100, mail: info@veriahistory.gr, ή μέσω της αμφίδρομη επικοινωνίας που υπάρχει στην πλατφόρμα. Περισσότερα βλ. εδώ

Για να δείτε τις αναρτήσεις ακολουθήστε τον επόμενο σύνδεσμο: veriahistory.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο