Άρθρο και προεκλογική κίνηση του Λ. Τσαβδαρίδη


Η προεκλογική κίνηση του υποψήφιου βουλευτή Λάζαρου Τσαβδαρίδη και άρθρο του για τον ΣΥΡΙΖΑ...


Στη Γουρουνοχαρά του Cafe Garden στην Αλεξάνδρεια ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης


Στην παραδοσιακή γουρουνοχαρά στο καφέ «Garden » του Γιώργου Κίτσιου στην Αλεξάνδρεια παρευρέθη ο Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης το Σάββατο 10 Ιανουαρίου όπου και είχε την ευκαιρία να συναντήσει πολλούς καλούς φίλους αλλά και να συζητήσει με τους παρευρεθέντες τόσο για ζητήματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή της Αλεξάνδρειας, όσο και για την τρέχουσα καυτή πολιτική επικαιρότητα.


Στα εγκαίνια των γραφείων της ομάδας του Μεγάλου Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας παρέστη ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης


Στα εγκαίνια των καινούργιων γραφείων της ομάδας του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας παρέστη ο Υπ. Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης την Κυριακή 12 Ιανουαρίου.
Μετά τον αγιασμό που τέλεσε ο εφημέριος του ιερού ναού Αγίας Μαρίνας πάτερ Χρήστος, στον χαιρετισμό του ο κ. Τσαβδαρίδης ευχήθηκε πολλές επιτυχίες στην ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και υπογράμμισε την μεγάλη σημασία που έχει ο Σύλλογος για την Αγία Μαρίνα, αφού με τις αθλητικές δραστηριότητες του θα προσφέρει ουσιαστικές διεξόδους στη νεολαία της ευρύτερης περιοχής που τόσο πολύ το επιζητεί και το έχει ανάγκη. Τόνισε δε, ότι θα είναι πάντα συμπαραστάτης στην προσπάθεια του Συλλόγου, προκειμένου να προσφέρει για πολλά χρόνια, όπως και για πολλά χρόνια κατά το παρελθόν έπραττε, στην αθλητική και ευρύτερη πολιτιστική ανάπτυξη της Αγίας Μαρίνας.«Με σκληρή δουλειά και χρηστή Διοίκηση, έχετε ένα εύρωστο ΚΤΕΛ. Ήμουν και θα είμαι πάντα κοντά σας σε κάθε δίκαιο αίτημα σας» τόνισε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης στη βασιλόπιτα των Αστικών ΚΤΕΛ Νάουσας


Την  βασιλόπιτα των Αστικών ΚΤΕΛ Νάουσας έκοψε ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, το μεσημέρι της  Κυριακής 11 Ιανουαρίου. Ο κ. Τσαβδαρίδης, αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο των ΚΤΕΛ κ.Ηλία Ορδουλίδη για την τιμή που το επιφύλαξε, ευχήθηκε καλή χρονιά, γεμάτη τύχη, υγεία και χωρίς ζημιές, στους ιδιοκτήτες, μετόχους, οδηγούς και υπαλλήλους των ΚΤΕΛ της Νάουσας για τη νέα χρονιά, επισημαίνοντας τον σημαντικό ρόλο τους στο κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι της περιοχής.

«Έχετε καταφέρει με πολύ σκληρή δουλειά και με χρηστή διοίκηση να έχετε ένα εύρωστο ΚΤΕΛ, το οποίο δεν σας το χάρισε κανένας σας, αλλά τα καταφέρατε μόνοι σας. Σε όλα τα χρόνια που δραστηριοποιούμε σε θέσεις ευθύνης, στάθηκα δίπλα σε κάθε δίκαιο αίτημα και διεκδίκηση σας» τόνισε ο κ. Τσαβδαρίδης. Θετικό ήταν επίσης το κλίμα για την υποψηφιότητα και το έργο του κ. Τσαβδαρίδη από τους παριστάμενους, με εξέχοντα τον αντιδήμαρχο Νάουσας κ. Στάθη Λογδανίδη.


ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Λ. ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ: Ας πάρει σαφή θέση επιτέλους γι’ αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και η όποια επιχειρηματολογία των στελεχών του, επικεντρώνεται δυστυχώς και εξαντλείται μόνο σε ευχολόγια και σε κούφιες υποσχέσεις για την οικονομία. Μία οικονομία που με μεγάλες θυσίες ο Ελληνικός Λαός και η απερχόμενη κυβέρνηση κατόρθωσε να γλυτώσει από τη χρεοκοπία και να την νοικοκυρέψει, την ίδια ώρα που συγκεκριμένος υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία, μόλις λίγο καιρό πριν, χαρακτήριζε ανεδαφικό το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και είχε ξεκάθαρα δηλώσει ότι η Ελλάδα πρέπει να γυρίσει στη δραχμή. Ας είναι. Θα κρίνει και αυτόν ο λαός, μαζί με εμένα και όλους τους άλλους συνυποψήφιους μου.

Την ίδια στιγμή όμως, η ηγεσία αλλά και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, επιλέγουν την απόλυτη σιωπή ή το απόλυτο αλαλούμ απόψεων και θέσεων για συγκεκριμένα κομβικά ζητήματα του τόπου μας.

Δε μιλάνε καθόλου για το τι θα κάνουν όσον αφορά την Εξωτερική Πολιτική της χώρας. Αντιθέτως, τοποθετούν τον κ. Μιχάλη Τρεμόπουλο στο ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης, αυτόν που υποστηρίζει ότι υπάρχει Μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα και ότι τα Σκόπια πρέπει να αναγνωριστούν ως «Μακεδονία» χωρίς κανέναν περιορισμό. Η Μακεδονία μας δε μπορεί να ανεχθεί παιχνίδια εις βάρος της. 

Έχουν επικίνδυνες θέσεις για το ζήτημα της Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας του πολίτη. Σχεδιάζουν πολιτική ανοιχτών συνόρων και προτίθενται να δώσουν μαζικά ιθαγένεια, ασφάλιση και περίθαλψη σε παράνομους μετανάστες, με κίνδυνο να αλλοιωθεί η εθνική σύσταση του κράτους και σιγά σιγά οι Έλληνες να πάψουν να είναι πλειοψηφία στην ίδια τους τη χώρα. Την ίδια ώρα όμως που εθελοτυφλούν μπροστά στον κίνδυνο αλματώδους αύξησης της εγκληματικότητας, λόγω της ανεξέλεγκτης εισροής λαθρομεταναστών που θα προκληθεί εάν εφαρμόσουν τέτοιες απίστευτες πολιτικές, μιλάνε για αφοπλισμένη αστυνομία. Η Ημαθία ειδικά έχει βιώσει στο πετσί της την επικινδυνότητα της λαθρομετανάστευσης με φόρο αίματος και δε μπορεί να επιτρέψει τέτοιες απαράδεκτες πολιτικές.  

Μιλάνε δήθεν για μία καλύτερη Παιδεία, την ίδια ώρα που «κλείνουν το μάτι» στις για ψύλλου πήδημα καταλήψεις και στους βανδαλισμούς στις σχολές και στα σχολεία και «χτυπάνε φιλικά την πλάτη» στους «επαγγελματίες αγανακτισμένους φοιτητές» που θεωρούν επιχείρημα το να χτίζουν με τούβλα τις πόρτες των καθηγητών Πανεπιστημίων και να προκαλούν μεγάλες υλικές φθορές στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και στα σχολεία της χώρας, δημόσια περιουσία που πληρώνεται και συντηρείται από τα χρήματα του έλληνα φορολογούμενου.

Αυτοί είναι. Αυτή την ατζέντα έχουν. Θα μας βρουν απέναντι.


ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ – Υπ. Βουλευτής Ημαθίας

Με την Ημαθία ΔΕΝ παίζουμε

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο