Δίπλα στους κατοίκους των T.K. της Αλεξάνδρειας ο Λ. Τσαβδαρίδης - Εμφάνιση στον Γ. Αυτιά


Τις τοπικές κοινότητες του Δήμου Αλεξάνδρειας επισκέφθηκε την Παρασκευή (16 Ιανουαρίου) ο υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης, όπου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει διεξοδικά με τους κατοίκους για όλα τα θέματα που τους απασχολούν.

Ο κ. Τσαβδαρίδης ενημέρωσε τους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων της Αλεξάνδρειας, τόσο για το θετικό αποτέλεσμα της παρέμβασης του στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Έξαρχο, από τον οποίον και έλαβε τη διαβεβαίωση ότι στις 20 Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν οι πρώτες πληρωμές για ζημίες που υπέστησαν οι καλλιέργειες από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, όσο και για τα θετικά αποτελέσματα της συνάντησης του στην Αθήνα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Καρασμάνη, από τον οποίον και έλαβε συγκεκριμένες διαβεβαιώσεις τόσο για την επίσπευση της πληρωμής αποζημίωσης από το Ρωσικό εμπάργκο και της βελτίωσης των κριτηρίων αναγνώρισης για τη σύσταση Ομάδων Παραγωγών Οπωροκηπευτικών προϊόντων στην Ημαθία, όσο και για την άμεση καταβολή του υπολοίπου του ποσού των 60 εκατ. Ευρώ από την εξισωτική αποζημίωση του 2014 στους κτηνοτρόφους μας.

«Είμαι και θα συνεχίζω να είμαι κοντά τις ανάγκες και τα προβλήματά σας. Γιατί σέβομαι και τιμώ απεριόριστα τόσο τον μόχθο σας, όσο και τις αγωνίες σας. Και είμαι σίγουρος, ότι με τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου, θα συνεχίσω ως Βουλευτής να είμαι η δική σας δυνατή και αποτελεσματική φωνή στα κέντρα των αποφάσεων», είπε στους κατοίκους ο κ. Τσαβδαρίδης.

Στον Γιώργο Αυτιά ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης


Στην εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, θα φιλοξενηθεί σήμερα (Κυριακή 18 Ιανουαρίου) στις 7 το πρωί ο Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, προκειμένου να συμμετάσχει στη συζήτηση για τις επικείμενες Εθνικές εκλογές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο