Έκοψαν την πίτα τους οι Ραδιοερασιτέχνες Ημαθίας


ΔΤ: Στις  18 /01/2015  ο σύλλογος  Ε.Ρ.Β.Α.Ν.  (ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ )   έκοψε την πίτα  μαζί με τα μέλη του στην φιλόξενη αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Αγ.Βαρβάρας. 

Την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Κων/νος Καλαιτζίδης Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας,  εκπρόσωπος του Δημάρχου Βέροιας κ.Στέργιος Διαμάντης επίσης ο κ. Βασίλειος Παπαδόπουλος   Αντιδήμαρχος υπεύθυνος Πολιτικής  Προστασίας Δήμου  Βέροιας επίσης και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγ. Βαρβάρας κ. Σπύρος Κωτσιαντής.

Στην εκδήλωση είχε την χαρά το Δ.Σ να ανακοινώσει την νέα έδρα-στέγη του συλλόγου που  είναι στον χώρο της κοινότητας Αγ.Βαρβάρας. Επίσης έγινε η παρουσίαση της στολής (μπλούζα -παντελόνι - μπουφάν) .

Να ευχαριστήσουμε  τους παρευρισκόμενους, όλα τα μέλη όπως επίσης και την κυρία Χαρά (υπεύθυνη της αίθουσας), που βοήθησε στο μπουφέ της εκδήλωσης μαζί με τις κυρίες του συλλόγου. Τις συζύγους των μελών για τα εδέσματα και τα γλυκά που πρόσφεραν. 

Και τέλος να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς του συλλόγου, τα καφέ ζαχαροπλαστεία <ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ>, χωριάτικες πίτες Βέροιας <Ο Σάκης>, καφενείο <Ο ΑΝΕΣΤΗΣ> Ραχια Βεροίας.
        
Να ευχηθούμε σε όλους μία δημιουργική και γεμάτη επιτυχίες χρονιά τόσο στο προσωπικό επίπεδο όσο και στο επαγγελματικό. Επίσης καλά και πολλά QSO.

Με τιμή

Το Δ.Σ.

    Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
SV 2 JQA
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ    ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  SV 2 MHE
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο