Γ. Μπατσαρά: Ψυχή της παράταξης της ΝΔ ο κόσμος και οι νέοι της - Παρέμβαση για τευτλοπαραγωγούς και αποζημίωση


ΔΤ: Κέρδισε τις εντυπώσεις η Γεωργία Μπατσαρά με την ομιλία της στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στη Νάουσα, το βράδυ του Σαββάτου.

Μιλώντας εκτός κειμένου, η υποψήφια Βουλευτής μίλησε βαθιά στην καρδιά των Νεοδημοκρατών που γέμισαν την αίθουσα, χαρακτηρίζοντάς τους την ψυχή της μεγάλης παράταξης του εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, του ηγέτη των μεγάλων εθνικών έργων και επιλογών. Παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία της για το μέλλον, βλέποντας τα πολλά νέα παιδιά που κατέκλυσαν την αίθουσα και σχολιάζοντας χειροκροτούμενη ότι μ’ αυτά τα νέα παιδιά η Νέα Δημοκρατία θα πορευτεί για 40 νέα χρόνια κι ακόμη παραπέρα.

Αναφερόμενη στα σκληρά μέτρα των 2,5 χρόνων της διακυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, η Γεωργία Μπατσαρά σημείωσε ότι στέγνωσε η ψυχή των Βουλευτών που τα ψήφιζαν, ωστόσο ήταν η μοναδική λύση για να κρατηθεί όρθια η χώρα, όπως και έγινε, με την Ελλάδα πια αξιοπρεπή, αξιόπιστη και ισότιμη μέσα στην Ε.Ε.

«Και τώρα που ήμασταν έναν βήμα πριν την έξοδο από το μνημόνιο και τη σταδιακή αλλαγή της πολιτικής μας, κάποιοι κοιτάζοντας μόνον τον εαυτό τους και το πολιτικό τους μέλλον οδήγησαν τη χώρα σε εκλογές, πράγμα που επιδίωξαν και κατάφεραν εκμεταλλευόμενοι τον ύψιστο θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας», τόνισε η κ. Μπατσαρά.

Αναφερόμενη, τέλος, στην απουσία εκπροσώπου του Δήμου Νάουσας στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., υπογράμμισε ότι από 22 χρονών βρέθηκε διορισμένη καθηγήτρια στη Νάουσα όπου και παντρεύτηκε. «Συνεπώς δικαιούμαι κι εγώ να είμαι λιγάκι Ναουσαία», είπε κλείνοντας η υποψήφια Βουλευτής.

Πρωθυπουργό και Μέγαρο Μαξίμου ενημέρωσε η Γεωργία Μπατσαρά για τους απλήρωτους τευτλοπαραγωγούς


Τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και το Μέγαρο Μαξίμου ενημέρωσε η Γεωργία Μπατσαρά αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τους καταληψίες τευτλοπαραγωγούς στα γραφεία της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της Δευτέρας. Η υποψήφια Βουλευτής άκουσε τις νεότερες εξελίξεις από τους τευτλοπαραγωγούς που παραμένουν απλήρωτοι από την ΕΒΖ για τη σοδιά του 2014, κι αμέσως έστειλε μήνυμα στον Πρωθυπουργό για την ανάγκη άμεσης πληρωμής της παραγωγής τους, αλλά και απορρόφησης των 20.000 αδιάθετων τόνων. Ακολούθησε επικοινωνία με το Μέγαρο Μαξίμου, πλήρης ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί και πιέσεις για την όσο το δυνατόν ταχύτερη λύση για το σύνολο των τευτλοπαραγωγών, αλλά και για το μέλλον της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης.

Επιμένει καθημερινά για την αποζημίωση των 210 ευρώ ανά στρέμμα η Γεωργία Μπατσαρά


Συνεχίζει καθημερινά τις επαφές της με υψηλόβαθμα στελέχη του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος στο Μέγαρο Μαξίμου η Γεωργία Μπατσαρά, με στόχο την άμεση πληρωμή των 210 ευρώ ανά στρέμμα της αποζημίωσης των ροδακινοπαραγωγών, για τις ζημιές στην περίοδο προ του ρώσικου εμπάργκο, το καλοκαίρι του 2014. Θυμίζουμε ότι το ποσό που εγκρίθηκε συνολικά από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι 33 εκατ. ευρώ, με την υποψήφια Βουλευτή Γεωργία Μπατσαρά να έχει ήδη ζητήσει την παρέμβαση του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Οικονομικών για την άμεση πληρωμή των ροδακινοπαραγωγών και να εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο