Οργώνουν το νομό οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ


ΔΤ: Οργώνουν το νομό οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μεταφέροντας σε κάθε πόλη, συνοικία και χωριό το μήνυμα της ΕΛΠΙΔΑΣ πως την Κυριακή 25 Γενάρη: "Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΦΕΥΓΕΙ – Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ".

Στη Βέροια
Μέσα σε κλίμα διάχυτου ενθουσιασμού και αισιοδοξίας για την επερχόμενη μεγάλη ΝΙΚΗ του ΣΥΡΙΖΑ, το Σάββατο το πρωί κλιμάκιο του κόμματος αποτελούμενο από τους υποψήφιους βουλευτές Ουρσουζίδη Γιώργο και Χαμπίδη Δημήτρη και πλήθος φίλων και μελών περπάτησε στους δρόμους της αγοράς της Βέροιας μοιράζοντας προεκλογικό υλικό σε καταστήματα και καφετέριες και συζητώντας με τους πολίτες.
Σε όλες τις συζητήσεις το κλίμα ήταν εξαιρετικό, η υποδοχή θερμότατη και οι συμπολίτες μας δήλωναν πως οι προσδοκίες και ελπίδες τους για ένα καλύτερο αύριο εκφράζονται μόνο μέσα από το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη Νάουσα
Στην αγορά και στις καφετέριες της Νάουσας περιόδευσαν το πρωί του Σαββάτου οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καρασαρλίδου Φρόσω και Λαπαβίτσας Κώστας. Τους υποψήφιους συνόδευαν στελέχη, μέλη, φίλοι και υποστηρικτές του κόμματος.
Κοινό μήνυμα όλων των συζητήσεων, που διεξήχθησαν μέσα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ήταν πως την Κυριακή 25 Γενάρη ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αυτοδύναμος γιατί ο λαός μας αντιλαμβάνεται πως η πολιτική πρόταση των μνημονίων του κ. Σαμαρά είναι καταστροφική και αδιέξοδη και εμπεριέχει μόνο φτώχεια, ανεργία, δυστυχία, αυτοκτονίες και μετανάστευση.

Στην Ειρηνούπολη
Το Σάββατο το απόγευμα μεγάλο κλιμάκιο του κόμματος αποτελούμενο από φίλους, υποστηρικτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συνόδευσε τους υποψήφιους βουλευτές Καρασαρλίδου Φρόσω, Λαπαβίτσα Κώστα και Παπαγιαννούλη Εύη στην περιοδεία τους στο Αγγελοχώρι, Άνω και κάτω Ζερβοχώρι, Αρχάγγελο και Πολυπλάτανο.
Στη κεντρική ομιλία στο Αγγελοχώρι οι τρεις υποψήφιοι ανέλυσαν το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, προσδοκίας και ελπίδας για τη μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις 25 Ιανουαρίου.
Οι αγρότες και επαγγελματίες της περιοχής δήλωναν πως το κλίμα εκβιασμού και τρομοκρατίας της συγκυβέρνησης δεν περνά πια και εξέφραζαν ανεπιφύλακτα τη στήριξή τους στον ΣΥΡΙΖΑ για μια ΕΛΛΑΔΑ της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Στην Αλεξάνδρεια
Στη λαϊκή αγορά της Αλεξάνδρειας και στα καταστήματα της πόλης το πρωί του Σαββάτου και σε χωριά της περιοχής το απόγευμα περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αντωνίου Χρήστος, συνοδευόμενος από μέλη και φίλους του κόμματος.
Η υποδοχή ήταν θερμή και οι πολίτες δήλωναν ανοιχτά  τη στήριξή τους στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι η μόνη τους ΕΛΠΙΔΑ.

Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο