ΚΚΕ: Περιοδεία σε Δικαστήρια και Λαϊκή Αγορά Βέροιας


Περιοδεία στα Δικαστήρια, καθώς και στην Λαϊκή Αγορά της Βέροιας, πραγματοποίησε (Τρίτη 13/1) κλιμάκιο του ΚΚΕ με τη συμμετοχή της υποψήφιας Βουλευτού Ιωάννας Σοφρόνωφ. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας είχαν τη ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εργαζόμενους στα Δικαστήρια, πωλητές της Λαϊκής Αγοράς, παραγωγούς αλλά και πολίτες που βρίσκονταν εκεί. 

Σημειώθηκε με έμφαση η δράση του ΚΚΕ μέσα και έξω από τη Βουλή για τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ έγινε και εκτενή αναφορά στο περιεχόμενο που θα πρέπει να έχει η λαϊκή ψήφος στις 25 Γενάρη. Η υποψήφια βουλευτής σημείωσε  χαρακτηριστικά: «Απευθυνόμαστε στο λαό γνωρίζοντας τον πόθο του να απαλλαγεί από τα μνημόνια, τις άδικες πολιτικές και τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις, νιώθουμε την αγωνία του για το αύριο. 

Έχουμε εμπιστοσύνη στο λαό και τη δύναμή του. Έχει τη δύναμη και την ευθύνη να μην είναι παθητικός ή εξαπατημένος θεατής των αντιλαϊκών επιθέσεων από τις κυβερνήσεις της ΕΕ και του κεφαλαίου. Να βγάλει συμπεράσματα και να μην επιτρέψει την επανάληψη του αντιλαϊκού δικομματικού παρελθόντος. 

Χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ παντού, γιατί αποτελεί τον πραγματικό, μοναδικό αντίπαλο στα μονοπώλια και την εξουσία τους, στην ΕΕ των μνημονίων διαρκείας, στις αντιλαϊκές κυβερνήσεις. Κυβέρνηση θα υπάρξει μετά τις εκλογές. Άλλωστε, υπάρχουν αρκετοί «πρόθυμοι» να συνδράμουν σ' αυτό. Για το λαό, αυτό που μετράει είναι να υπάρχει δυνατό ΚΚΕ, για να είναι ο ίδιος ο λαός δυνατός.»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο