Οι Βασιλόπιτες του Λυκείου Ελληνίδων Νάουσας για το 2015


Το βράδυ της Πέμπτης 8 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας για τα χορευτικά τμήματα των Ενηλίκων και της παραδοσιακής Χορωδίας στην ταβέρνα Σπονδή. 

Η βραδιά ξεκίνησε με τις ευχές της προέδρου, κας Βάσως Μπάιτση για καλή Χρονιά, ευλογημένη με υγεία, αγάπη, χαρά και δημιουργία. Στη συνέχεια, προέβη σε ανασκόπηση των σημαντικότερων εκδηλώσεων της προηγούμενης χρονιάς και έκανε αναφορά στις εκδηλώσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν το νέο έτος. Το λόγο έδωσε στο Δήμαρχο που με την σειρά του ευχήθηκε καλή χρονιά και έκοψε την πίτα.

Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Νάουασας κ. Κουτσογιάννης, οι αντιδήμαρχοι  κ. Μάντσιος και κα. Πασχούλα, ο πρόεδρος Ευξείνου Λέσχης Ποντίων κ. Φανιάδης και η ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών κα. Ναουμίδου που πρόσφερε δώρα.

Οι τυχεροί που έτυχαν τα φλουριά ήταν οι κες. Ζαφειρούλα Πιττάκη και Γεωργία Γκέσιου.

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου, έγινε και η κοπή της βασιλόπιτας για όλα τα χορευτικά τμήματα και το τμήμα παιδικής χορωδίας. Την κοπή έκανε η πρόεδρος του ΛΕΝ κα. Βάσω Μπάιτση, που μαζί με τις ευχές της για τη νέα χρονιά, αναφέρθηκε και στις προσεχείς εκδηλώσεις. Το νόμισμα έλαχε στο διοικητικό συμβούλιο του Λυκείου, ενώ ανα τμήμα τυχεροί ήταν οι χορευτές Μάγια Φραγκοτσινού, Αντιγόνη Νάτσιου, Τερψιθέα Γατουρτζίδου, Σπύρος Ιωαννίδης, Ασπασία Μπάπκα, Κατερίνα Καρατσιώλη και ο Νίκος Φασούλας από την παιδική χορωδία.

Τα δώρα της κλήρωσης από το κέντρο ξένων γλωσσών Ναουμίδου-Τσίτση κέρδισαν οι Νικολέτα Σεραφείμ, Χριστίνα Σούλη και Κατερίνα Τσιάτσιου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο