Παρουσιάζει τους βουλευτές Ημαθίας το ΚΚΕ


Η Τ.Ο. Ημαθίας του Κ.Κ.Ε.  σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει για την παρουσίαση των θέσεων και των υποψήφιων βουλευτών του Κ.Κ.Ε. στο νομό, την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 7.00 μ.μ. στον πολυχώρο «ΕΛΙΑ», στην Βέροια.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο ευρωβουλευτής του Κ.Κ.Ε. Σωτήρης Ζαριανόπουλος.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
 ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ για το ΛΑΟ


ΚΚΕ: Περιοδεία στο Νοσοκομείο της Βέροιας


Περιοδεία στο Νοσοκομείο της Βέροιας πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με τη συμμετοχή της βουλευτού Ιωάννας Σοφρόνωφ. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποίησε συνάντηση με την διοικητή Τ. Μπούρτζου, με εκπροσώπους του σωματείου εργαζομένων, ενώ συνομίλησε με ιατρικό, νοσηλευτικό  και διοικητικό προσωπικό καθώς και πολίτες που βρέθηκαν εκεί. 

Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις ελλείψεις σε νοσηλευτικό-ιατρικό προσωπικό, καθώς και εκφράστηκε η κατηγορηματική αντίθεση του ΚΚΕ στην πορεία ιδιωτικοποίησης του Νοσοκομείου (ήδη σε ιδιώτες έχουν δοθεί οι τομείς, καθαριότητας, φύλαξης, εστίασης) και όλα αυτά ως αποτέλεσμα της γενικότερης αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης-Ε.Ε. 

Τονίστηκε η ανάγκη αποφασιστικής ενίσχυσης του ΚΚΕ και εκλογικά του μόνου κόμματος που παλεύει σταθερά μέσα και έξω από τη Βουλή «για αποκλειστικά δωρεάν σύστημα Υγείας με αναβαθμισμένες υπηρεσίες, με πλήρη στελέχωση σε γιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, με την ανάκτηση των απωλειών και των εργαζομένων στην Υγεία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο