Αποχώρησε από το Δημοτικό Συμβούλιο ο Άρης Λαζαρίδης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας έχοντας μακρά παράδοση στους καβγάδες μεταξύ των δημοτικών συμβούλων, θέλησε και αυτήν τη φορά να την τηρήσει.

Όλα κυλούσαν ομαλά όταν το λόγο πήρε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών, Άρης Λαζαρίδης, ο οποίος θέλησε να τοποθετηθεί στο θέμα της τουριστικής προβολής του δήμου Βέροιας. 

Ο κ. Λαζαρίδης μιλώντας για την ανάδειξη της Βεργίνας από όπου και κατάγεται, ξεπέρασε το χρόνο που δικαιούταν, όμως συνέχισε απτόητος...

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, του τόνισε πως πρέπει να συντομεύει αλλά ο Άρης Λαζαρίδης συνέχισε να μιλάει απευθυνόμενος στους συναδέλφους του.

Όταν ο κ. Χατζηαθανασίου του είπε πως ο χρόνος του τελείωσε, ο κ. Λαζαρίδης ζήτησε περισσότερο χρόνο καθώς είναι δημότης Βεργίνας, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

"Όλοι οι προηγούμενοι συνομιλητές σας σεβάστηκαν το χρόνο τους", υπογράμμισε με έντονο ύφος ο πρόεδρος και ζήτησε από τον αντιδήμαρχο να κάνει το ίδιο. 
Ο κ. Λαζαρίδης εμφανώς πειραγμένος αντέδρασε και απευθυνόμενος στον πρόεδρο, τόνισε πως κάνει λάθος. Σηκώθηκε από τη θέση του σε έξαλλη κατάσταση και αφού μάζεψε τα πράγματά του, αποχώρησε από την αίθουσα.

Η αλήθεια είναι πως ο κ. Χατζηαθανασίου είναι πάντα κάθετος στο θέμα του χρόνου που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο κάθε δημοτικός σύμβουλος. Από την άλλη ο κ. Λαζαρίδης δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους "ξεσπάσματα".

Μήπως η αντίδρασή του ήταν λίγο υπερβολική;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο