Επενδυτική πρόταση για σύνδεση της Αλεξάνδρειας με δίκτυο φυσικού αερίου

Δ.Τ.: Την προοπτική μιας χρήσιμης όσο και οικονομικής για τους συμπολίτες του επένδυσης εξέτασε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παν. Γκυρίνης την περασμένη βδομάδα με αφορμή την επίσκεψη στο γραφείο του του προέδρου της εταιρίας CTIP Oil & Gas SRL κ. Reda Ginena  και της συνεργάτιδάς του. 

Οι δυο εκπρόσωποι παρέθεσαν στον δήμαρχο το σχέδιό τους που συνίσταται στην κατασκευή ενός σταθμού και πρατηρίου ανεφοδιασμού αυτοκινήτων με φυσικό αέριο καθώς επίσης και την κατασκευή δικτύου διανομής εντός της πόλης της Αλεξάνδρειας ώστε να συνδεθούν τα σπίτια και οι οικοδομές προαιρετικά με το φθηνότερο καύσιμο στην αγορά.

Ο δήμαρχος άκουσε με προσοχή την πρόταση των επενδυτών που ανέρχεται σύμφωνα με το πλάνο τους στα έξι εκατομμύρια ευρώ και έχει ορίζοντα υλοποίησης τα τρία χρόνια και χρόνο απόσβεσης τα δέκα. 

Στην συνέχεια ο κ. Γκυρίνης έκανε μια σειρά από ερωτήσεις στους εκπροσώπους της ενδιαφερόμενης εταιρίας σχετικά με την επένδυση και το προσδοκώμενο όφελος για τους πολίτες και τόνισε ότι κατ΄ αρχήν είναι θετικός έναντι ενός τέτοιου ενδεχομένου αφού η πολυετής πρακτική πόλεων που έχουν συνδεθεί οι κατοικίες με φυσικό αέριο είναι απόλυτα θετική και διευκρίνισε ότι το θέμα πρέπει να παρουσιαστεί αναλυτικά τόσο στην διοίκηση του δήμου όσο και στο σύνολο του δημοτικού συμβουλίου και κυρίως, στους δημότες και κατοίκους συνολικά ώστε να ληφθεί η απόφαση. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο