Γιόρτασαν την Αποκριά τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Αλεξάνδρειας

Από το Ειδικό Σχολείο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Οι μαθητές/τριες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου-Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας, γιόρτασαν και φέτος την Αποκριά με μεγάλη διάθεση και κέφι.  Την Τσικνοπέμπτη συμμετείχαν και απόλαυσαν την καθιερωμένη υπαίθρια εκδήλωση, στο χώρο του σχολείου με ψήσιμο, χορό, μουσική και πολύ κέφι, ντυμένοι/ες με αποκριάτικες στολές. 

Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, οι μαθητές/τριες του σχολείου μας, ντυμένοι/ες καρναβάλια, διασκέδασαν στον παιδότοπο “Fun Park” της Αλεξάνδρειας. 

Οι ιδιοκτήτες του όμορφου, εξοπλισμένου και λειτουργικού  παιδότοπου, Μπογιατζής Ευάγγελος και Κατερίνα, προσέφεραν το χώρο αποκλειστικά στους/στις μαθητές/τριες μας, όπου με πολύ διάθεση, προθυμία και ευαισθησία, φρόντισαν με  φαγητό και μουσική, να ψυχαγωγηθούν  με τον πιο ευχάριστο τρόπο. 

Οι μαθητές/τριες μας για αρκετές ώρες έπαιξαν, χόρεψαν με τη φροντίδα των εκπαιδευτικών του σχολείου και των υπεύθυνων του παιδότοπου και απόλαυσαν τους χυμούς και τα τοστ που η κ. Κατερίνα Μπογιατζή ετοίμασε ειδικά για τους μαθητές/τριές μας. 

Το μεσημέρι με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψαν στα σπίτια τους. 

Ευχαριστούμε  τους ιδιοκτήτες του παιδότοπου “Fun Park”, Μπογιατζή Ευάγγελο και Κατερίνα, που για ακόμη μια φορά διέθεσαν τον όμορφο χώρο τους."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο