Πάλι σε δημόσιο... καβγά ο Δήμαρχος Βέροιας

Σε πρόσωπο - κόκκινο πανί φαίνεται πως εξελίσσεται ο Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης, καθώς το τελευταίο διάστημα συμμετέχει... συχνά σε δημόσιες αντιπαραθέσεις. 

Πρόσφατος "καβγάς", ήταν με τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, Κώστα Καλαϊτζίδη, για το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας, ενώ τώρα, σήκωσε το... γάντι του προέδρου των Αστικών Βέροιας, Παύλου Παυλίδη, σχετικά με στάση εργασίας που έκαναν τα Αστικά, λόγω διακοπής κυκλοφορίας σε δρόμους της Βέροιας.

Προφανώς, ο Δήμαρχος, εκ της θέσεώς του, είναι ένα κεντρικό πρόσωπο, με πολλές ευθύνες και πολλά "μέτωπα", που τον περικυκλώνουν. Αλλά, όπως φαίνεται, η επικοινωνιακή πολιτική που ακολουθεί ο Δήμαρχος, ευνοεί την αναζωπύρωση νέων έριδων, καθώς, όπως είναι γνωστό στους ασχολούμενους με τα επικοινωνιακά, όσο - αφειδώς - απαντάς δημόσια σε κάθε αρνητική κριτική, από τη μία δίνεις συνέχεια σε μία κόντρα και από την άλλη, ανοίγεις την... όρεξη και σε άλλους να τα βάλουν μαζί σου, για να πάρει δημοσιότητα (ενίοτε και αξία) το θέμα τους ή το πρόσωπό τους (δεν αναφερόμαστε στον Π. Παυλίδη ή στον Κ. Καλαϊτζίδη, γενική είναι η αναφορά).

Γιατί "τσακώνεται" ο Δήμαρχος αυτή τη φορά 

Με δήλωσή του στα ΜΜΕ, ο Δήμαρχος έκανε μια δήλωση - απάντηση προς τον Π. Παυλίδη, ο οποίος (ή μέσω fb ή μέσω κάποιων ΜΜΕ που έστειλε ανακοίνωση), σχολίασε δημόσια αναφορά του Δημάρχου, ο οποίος σχολίαζε την στάση εργασίας που έκαναν το περασμένο Σ/Κ τα Αστικά.

Δείτε την:

«Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια» 

Παρεμβαίνοντας προς τα ΜΜΕ κατά τη διάρκεια της Οικονομικής Επιτροπής την Τετάρτη 25/02 τόνισα το αναληθές της δήλωσης του κ. Παυλίδη περί απεργίας των Αστικών επειδή η οδός Βενιζέλου ήταν κλειστή λόγω προγραμματισμένων έργων. 

Επειδή γνωρίζω ότι υπάρχουν Κυριακές που τα αστικά δε δουλεύουν θεώρησα πως θα μπορούσε και για αυτή την Κυριακή να ισχύει το ίδιο και όχι να παρουσιαστεί από τον Πρόεδρο των Αστικών ως απεργία λόγω του «κακού» Δήμου Βέροιας. 

Τιμώ και σέβομαι τόσο τους εργαζομένους όσο και τους ανέργους και δεν είχα καμία διάθεση ειρωνείας. Άλλωστε έχω αρκετούς φίλους στα Αστικά με τους οποίους τα λέω καθημερινά. Αν ήταν παρόντες θα καταλάβαιναν ότι τίποτα απ’ όσα είπα δεν είχε να κάνει μ’ αυτούς. 

Ας δούμε όμως με τι είχε να κάνει. Τον τελευταίο καιρό διακρίνεται μιας αγωνιώδης προσπάθεια του κ. Παυλίδη να καταγγείλει τη Διοίκηση του Δήμου (κρύβοντας εμφανώς τις δικές του ευθύνες) για ότι «στραβό» συμβαίνει σ’ αυτή την πόλη, όπως: 

Για την ανάδειξη της ρωμαϊκής οδού (με συνέπεια τη μονοδρόμηση της Μητροπόλεως). 
Για το στένεμα των οδών Βενιζέλου και Ανοίξεως και την κακή κυκλοφοριακή ροή της πόλης.
Για τις στροφές που δεν μπορούν να πάρουν τα λεωφορεία των Αστικών. 
Για τη σοβαρή πιθανότητα να χαθεί η μια θέση στάσης στην αφετηρία των Αστικών. 

Κύριε Παυλίδη θα το πούμε και θα το ξανά πούμε όσες φορές χρειαστεί για να μη το ξεχάσει κανείς: 

Η σημερινή Δημοτική Αρχή μετουσιώνει σε πράξη όσο ΕΣΕΙΣ (μεταξύ άλλων) ψηφίσατε για την πόλη στο Δημοτικό Συμβούλιο (κατά άλλους καλά και κατά άλλους όχι). 
ΕΣΕΙΣ είχατε ως προεκλογική σημαία την ανάδειξη της ρωμαϊκής οδού. 
ΕΣΕΙΣ ψηφίσατε για την εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης. 
ΕΣΕΙΣ ψηφίσατε για το στένεμα των οδών.  
ΕΣΕΙΣ ψηφίσατε για τις «δύσκολες» στροφές. 
ΕΣΕΙΣ ψηφίσατε για το πλάτος του πεζοδρομίου στην αφετηρία των Αστικών. 

Δεν ξέρατε τι ψηφίζατε κ. Παυλίδη; 

Το παλιό κόλπο να προσπαθείς να φέρεις αντιμέτωπες ομάδες πολιτών ή εργαζομένων με τη Διοίκηση του Δήμου για να κρύψεις τις δικές σου ευθύνες, δυστυχώς, δεν πιάνει πλέον. 
Στη διάθεσή σας για εποικοδομητική συνεργασία. 

Ο Δήμαρχος Βέροιας 
Κωνσταντίνος Χ. Βοργιαζίδης 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο