Πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα "Αθλητισμός και Υγεία" στη Νάουσα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 25/2/2015 η Ημερίδα «Αθλητισμός και Υγεία» που διοργάνωσε στον πολυχώρο «Βέτλανς» η Αντιδημαρχία Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Νάουσας σε συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. 

Επίτιμη καλεσμένη η Ολυμπιονίκης Χρυσοπηγή Δεβετζή, που αναφέρθηκε στην αθλητική της διαδρομή και το πέρασμά της από τον αθλητισμό στον πρωταθλητισμό. Την κ. Δεβετζή τίμησε ο Δήμος Νάουσας για τη συνολική της προσφορά στον αθλητισμό.

Ο κ. Νίκος Μαντζουράνης, διδάσκοντας στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στην εισήγησή του με τίτλο «Ο ρόλος της άσκησης στην αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας», κράτησε το ενδιαφέρον του πολυπληθούς κοινού μιλώντας για την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας, τους κινδύνους αλλά και την ανάγκη για καλύτερη διατροφή και άθληση. Η κ. Φανή Μπερμπερίδου αναφέρθηκε στις σύγχρονες μεθόδους ανίχνευσης του αθλητικού ταλέντου.  Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με την εισήγηση του κ. Θεόφιλου Πυλιανίδη με θέμα «Αθλητισμός χωρίς αναβολικά», μια πραγματικά ενδιαφέρουσα τοποθέτηση που εστίασε στα αρνητικά της φαρμακοδιέγερσης στον αθλητή και τον αθλητισμό εν γένει. 

Στην Ημερίδα παρόντες ήταν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Νίκος Κουτσογιάννης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Στέλιος Δάγγας, Δημήτρης Μάντσιος και Γιώργος Σοφιανίδης από τη Βέροια και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας κ. Απόστολος Αποστόλου. Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε με εξαιρετική επιτυχία η Δρ. Τζωρτζίνα Αθανασίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο