Δεν έχουν τελειωμό τα έργα στη Βενιζέλου - Κλείνει πάλι το τμήμα μπροστά από τον Αγ. Αντώνιο

ΔΤ: Σύμφωνα με την υπ’αριθμόν 533/2014 απόφαση του Δ.Σ Βέροιας στα πλαίσια του έργου «Ολοκληρωμένο σχέδιο αναβάθμισης αστικού τοπίου στη Βέροια θα εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης βλαβών οδοστρώματος και διαβάσεων στην οδό Βενιζέλου για το τμήμα  από την οδό Μαλακούση έως την οδό Βερμίου (σ.σ. πλακόστρωτο τμήμα μπροστά από τον Αγ. Αντώνιο).

Η διάρκεια των εργασιών στο παραπάνω τμήμα για την κατασκευή του νέου δαπέδου θα είναι πέντε (5) εργάσιμες ημέρες και θα είναι από Δευτέρα 9 Μαρτίου και ώρα 07:00πμ έως το Σάββατο 14 Μαρτίου και ώρα 07:00πμ.

 Επειδή οι εργασίες γίνονται στο οδόστρωμα της οδού Βενιζέλου, θα διακοπή η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα αυτό της Βενιζέλου και η διοχέτευση της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων θα γίνεται  από τις οδούς Ανοίξεως και Εληάς και το υπόλοιπο τμήμα της οδού Βενιζέλου προς την αντίστοιχη φορά από τις οδούς Μ. Αλεξάνδρου, Μαλακούση  και Κονίτσης για τα μικρά οχήματα.

Συγκεκριμένα, στη διασταύρωση Βενιζέλου – Ανοίξεως θα τοποθετηθεί πινακίδα Ρ23 (οδός κλειστή για οχήματα   άνω των 3,5 tn), ώστε η κυκλοφορία αυτών των οχημάτων να γίνεται μέσω της οδού Ανοίξεως. Ίδια πινακίδα Ρ23 θα τοποθετηθεί και στη διασταύρωση των οδών Βενιζέλου – Μητροπόλεως – Εληάς ώστε η κυκλοφορία των μεγάλων οχημάτων να γίνεται μέσω των οδών Εληάς και Μητροπόλεως και όχι από την οδό Βενιζέλου.   Στη συνέχεια , στη γωνία Βενιζέλου – Κονίτσης θα τοποθετηθούν πινακίδες Ρ47 και Ρ8 ώστε τα μικρά , πλέον, οχήματα να κινούνται από την οδό Κονίτσης. Στην γωνία των οδών Μ. Αλεξάνδρου και Βενιζέλου θα τοποθετηθεί προειδοποιητική πινακίδα Ρ8 (οδός κλειστή) και στη συνέχεια στην γωνία Μαλακούση – Βενιζέλου θα τοποθετηθεί πινακίδα Ρ47 (υποχρεωτική πορεία αριστερά) ώστε η κυκλοφορία των οχημάτων να γίνεται από την Μαλακούση. Στο τμήμα της Βενιζέλου που θα εκτελούνται εργασίες (εργοτάξιο) , θα τοποθετηθεί περίφραξη με πλαστικά στηθαία τύπου new jersey και πινακίδα Ρ7 (απαγορεύεται η είσοδος).

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα υπάρχει ασφαλής  κυκλοφορία των πεζών στα ήδη κατασκευασμένα πεζοδρόμια και πρόσβαση σε όλα τα καταστήματα και κατοικίες της οδού Βενιζέλου.

Υπεύθυνος για την σήμανση και την τήρηση των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας θα είναι η εργοληπτική επιχείρηση ΚΑΣΤΩΡ Α.

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών
Αριστομένης Λαζαρίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο