Η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Βέροιας στο Φεστιβάλ της Καρδίτσας

Δ.Τ.: Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε για δεύτερη χρονιά στο Φεστιβάλ χορωδιών της Καρδίτσας (στην 7η Πανελλήνια και 2η Διεθνή συνάντηση σχολικών χορωδιών) η Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Βέροιας.

Την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015 η Χορωδία, υπό τη διεύθυνση της κ. Ελένης Νατσάκου και με τη συνοδεία της κ. Γεωργίας Ιωαννίδου στο πιάνο, παρουσίασε το πρόγραμμά της με έργα  Henry Purcell, Robert Schumann, Gioacchino Rossini, Arthur Sullivan και  Νίκου Κυπουργού αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού και τα ευμενέστατα σχόλια των μελών της οργανωτικής και της κριτικής Επιτροπής. 

Απόδειξη της απήχησης που είχε η παρουσία της Χορωδίας είναι ότι η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ πρότεινε (όπως και πέρσι) την συμμετοχή του Χορωδιακού Συνόλου Ευρωπαϊκής Μουσικής στα διεθνή χορωδιακά φεστιβάλ  “Concorso di giovani musicisti Luigi Denza” στο Castellamare di Stabia στην Ιταλία και στον 2ο Διεθνή διαγωνισμό  χορωδιών “Aleksandar Nisis Morfidis” στο Novisad της Σερβίας, τον ερχόμενο Απρίλιο και Μάιο.

Ο Σύλλογος των καθηγητών του Σχολείου εκφράζει  τα θερμότατα συγχαρητήριά του στις μαθήτριες – μέλη της Χορωδίας και στις συναδέλφισσες, που με την παρουσία τους και την ερμηνεία τους ανέδειξαν το έργο του Σχολείου μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο