Χορευτική εκδήλωση από τη Νεολαία της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

Δ.Τ.: Το μεσημέρι της Κυριακής 15 Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας με μεγάλη επιτυχία μια ακόμη εκδήλωση - παρακάθ του χορευτικού τμήματος της Νεολαίας. 

Η πρωτοβουλία αυτή του Τμήματος Νεολαίας είχε σαν σκοπό τη συνάθροιση των μελών της Λέσχης και  την αναβίωση των παρακαθιών της Πατρίδας, όπου χορός και τραγούδι ήταν κυρίαρχα. 

Μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η παρουσία παλαιότερων μελών μας, όπως του ιδρυτικού μέλους κ. Σιδηρόπουλου Ορέστη, των επί σειρά ετών Προέδρων και Μελών κ.κ. Καμπουρίδη Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδη Ιωάννη, Ζευγαρόπουλου Λάζαρου, Γερασιμίδη Μιχάλη, Ορφανίδη Σταύρου, Τσιπουρίδη Συμεών, Σάρρα Σπύρου και βεβαίως του μέλους αλλά και επί σειρά ετών χοροδιδασκάλου κ. Φωτιάδη Βασίλη.

Το Τμήμα Νέων επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους εσάς που με την παρουσία σας τιμήσατε την προσπάθειά μας και ταξιδέψατε μαζί μας στις Αλησμόνητες Πατρίδες με ήχους και δίστιχα που τραγούδησαν τα παιδιά της Λέσχης,  δίνοντάς μας δύναμη να συνεχίσουμε στους δρόμους που χάραξαν οι προηγούμενες γενιές. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο