Εκδηλώσεις του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας (6-8 Ιουνίου)

Μαθητική Συναυλία τάξης πιάνου της κας Ρίτας Μισοκεφάλου:
Συναυλία πρόκειται να πραγματοποιήσουν οι σπουδαστές της τάξης πιάνου της καθηγήτριας του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας κας Ρίτας Μισοκεφάλου το Σάββατο 6 Ιουνίου και ώρα 7.00 μμ στην αίθουσα συναυλιών της Εστίας Μουσών.

Συμμετέχουν κατά αλφαβητική σειρά οι παρακάτω μαθητές: Αθανασιάδου Ιωάννα, Ανθοπούλου Σουλτάνα, Ανθοπούλου Σταματία, Γεωργιάδου Μαρία, Ορδουλίδης Αλέξανδρος, Σωτηροπούλου Μαρία.


«Ταλέντων Πράξις» στο Δημοτικό Ωδείο Νάουσας:  
Την ερχόμενη Κυριακή 7 Ioυνίου και ώρα 7.00 μμ το Δημοτικό Ωδείο φιλοξενεί δύο νέους καλλιτέχνες, τελειόφοιτους σπουδαστές στην τάξη κιθάρας του Θάνου Μήτσαλα. Πρόκειται για την Σεραφεία Μάγκου και τον Γιώργο Βαρτσάκη. Θα ερμηνεύσουν έργα από όλες τις στυλιστικές περιόδους της μουσικής τέχνης των συνθετών Ντόουλαντ, Βάις, Μπαχ, Τζουλιάνι, Μερτζ, Βίλα Λόμπος, Πόνσε, Μορέλ, κ.ά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συναυλιών της Εστίας Μουσών και εντάσσεται στον κύκλο συναυλιών "ταλέντων πράξις". 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.


Συναυλία Χορωδίας «Canto A Tempo»: 
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δ.Ω.Ν. Εστίας Μουσών σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας «ΕΣΤΙΑ ΜΟΥΣΩΝ» διοργανώνει τη 2η Συναυλία της Χορωδίας Canto A Tempo για τη λήξη του χορωδιακού έτους.  Μια χορωδία διαφορετική, με 60 παιδιά που απολαμβάνουν να τραγουδούν, να χορεύουν και να ξεσηκώνουν το κοινό με τον ήχο και
την εικόνα τους.
Η συναυλία θα γίνει τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015 στις 8.00 μμ στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, με ένα πρόγραμμα, που θα παρασύρει το κοινό στο τραγούδι και τη χαρά.
Υπεύθυνες Μουσικοί της Χορωδίας Δήμητρα Μητρέντση  & Μαρία Πέτκου.
Είσοδος ελεύθερη με προκράτηση θέσεων στη Γραμματεία της Εστίας Μουσών από τις 2 Ιουνίου 2015.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο