"Έκλεισε" επίσημα το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ημαθία - Τα ονόματα

Έκλεισε, επίσημα πλέον, το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ημαθία, έπειτα από την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, στην οδό Συγγρού, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του InVeria.gr, στην Ημαθία δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή, ούτε στα ονόματα, ούτε στην αλλαγή της σειράς των υποψηφίων, η οποία σειρά θα ακολουθήσει την θέση που έλαβαν με την ψήφο των πολιτών οι υποψήφιοι, τον περασμένο Ιανουάριο.

Έτσι, το ψηφοδέλτιο της ΝΔ διαμορφώνεται ως εξής:

1) Απόστολος Βεσυρόπουλος
2) Λάζαρος Τσαβδαρίδης
3) Αναστάσιος Μπαρτζώκας
4) Γεωργία Μπατσαρά
5) Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος
6) Απόστολος Εμμανουηλίδης

Υπενθυμίζεται ότι στις επικείμενες εκλογές, που θα διεξαχθούν κατά πάσα πιθανότητα στις 20 Σεπτεμβρίου, ΔΕΝ θα υπάρχει σταυρός προτίμησης, αλλά θα γίνουν εκλογές με λίστα. 

Δηλαδή, οι ψηφοφόροι θα ψηφίζουν μόνο το κόμμα της επιλογής τους, βάζοντας στον φάκελο μόνο το ψηφοδέλτιο, χωρίς να έχουν βάλει σταυρό σε πρόσωπο (ακόμα και αν μπει σταυρός, δεν θα μετρήσει, χωρίς ωστόσο να ακυρωθεί το ψηφοδέλτιο). Οι βουλευτές που θα προκύψουν, θα είναι ανάλογα με τις έδρες που θα λάβει το κάθε κόμμα και σύμφωνα με τη σειρά που κατατάχθηκαν στο ψηφοδέλτιο. Για παράδειγμα, ο 1ος ή οι 3 πρώτοι του ψηφοδελτίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο