Λαπαβίτσας: Να μην λέμε το μνημόνιο, συμφωνία, για να αποφεύγουμε την κακιά λέξη

«Συμφωνία είχαμε στις 12 Ιουλίου, σήμερα έχουμε μνημόνιο», είπε ο βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας, μιλώντας το πρωί της Τρίτης (11/8), στο Mega.

«Να μην λέμε το μνημόνιο, συμφωνία, για να αποφεύγουμε την κακιά λέξη», δήλωσε ο Κώστας Λαπαβίτσας, κληθείς να σχολιάσει την επίτευξη συμφωνίας. Μιλώντας στο Mega έκανε λόγο για «απίστευτες διαδικασίες», τις οποίες όπως υπογράμμισε ότι δεν μπορεί καν να περιγράψει.

«Πλέον τα έχουμε δει όλα στις καταστάσεις αυτές», ανέφερε. «Θα δούμε τι θα μας κοινοποιηθεί, θα δούμε τι θα λέει, θα δούμε πότε θα προλάβουμε να το διαβάσουμε και θα το αξιολογήσουμε». Ενόψει της ψηφοφορίας της συμφωνίας στη Βουλή, ο κ. Λαπαβίτσας σημείωσε ότι δεν θα ψηφίσει κάτι που δεν έχει διαβάσει, ενώ τόνισε:

«Εμείς ως βουλευτές γνωρίζαμε ότι υπήρχε μια σειρά προαπαιτουμένων -αυτό συμφώνησε η ελληνική κυβέρνηση- και υποτίθεται ότι το μνημόνιο θα έμπαινε σε διαπραγμάτευση μετά τα προαπαιτούμενα, μετά την 20η Αυγούστου, μετά τα χρήματα που θα παίρναμε για να κάνουμε τις πρώτες πληρωμές. Τώρα έχουμε ένα μνημόνιο το οποίο θα κληθούμε να ψηφίσουμε».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:


Πηγή: enikos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο