Σφοδρή κόντρα μεταξύ Τσαβδαρίδη - Βεσυρόπουλου με αφορμή σχόλιο του InVeria.gr

Ανοιχτή κόντρα, μέσω του facebook, άνοιξε ο πρώην βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, με τον βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ, Απόστολο Βεσυρόπουλο, με αφορμή σχόλιο του InVeria.gr (δείτε το εδώ).

Ο πρώην βουλευτής, Λάζαρος Τσαβδαρίδης κοινοποιώντας την ανάρτηση του InVeria.grέγραψε στο προφίλ του στο facebook τα παρακάτω:

Αγαπητοί φίλοι, δέστε τώρα γιατί ο κόσμος δικαιολογημένα απαξίωσε τους πολιτικούς. Βουλευτής, υποτίθεται νέος (στα μυαλά), στις 15 Ιουλίου ψηφίζει την αύξηση του ΦΠΑ από το 13% στο 23%, στο βόειο κρέας, στις ζωοτροφές, στα φυτοφάρμακα, στις αγροτικές εργασίες, στα συσκευασμένα τρόφιμα.

Και στις 17 Ιουλίου, δηλαδή δύο μέρες μετά, απευθυνόμενος στο λαό της Ημαθίας, με περίσσιο θράσος τον ενημερώνει με δελτίο τύπου που δημοσιεύουν όλα τα μέσα της Ημαθίας, όχι βέβαια ότι ψήφισε την αύξηση του ΦΠΑ, αλλά ότι κατέθεσε ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό γιατί αυξήθηκε ο ΦΠΑ, που ο ίδιος ανενδοίαστα ψήφισε.

Στο δια ταύτα: Αναγκαία η ψήφιση των μέτρων. Υποκριτική η κατάθεση της ερώτησης, με την οποία καταγγέλλεις αυτά που ο ίδιος ψήφισες δύο μόλις ημέρες πριν. Και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα δεν γίνεται. Ο κόσμος βαρέθηκε τα παλαιάς κοπής τεχνάσματα. Αλήθειες μόνο θέλει. Και καρδιά να αναλαμβάνεις τις ευθύνες των αναγκαίων επιλογών.


Λίγη ώρα μετά, το πολιτικό γραφείο του Απόστολου Βεσυρόπουλου, έστειλε ανακοίνωση του βουλευτή:

Ο Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το πιο πολύτιμο δώρο για μένα, είναι η αγάπη και η εμπιστοσύνη των πολιτών της Ημαθίας. Μπορώ να κοιτάζω τους συμπατριώτες μου στα μάτια. Άλλοι δεν μπορούν.

Σε ότι αφορά το ΦΠΑ στο βόειο κρέας:
Αναγκαστήκαμε να ψηφίσουμε τα προαπαιτούμενα που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ, γιατί κάθε άλλη επιλογή σήμαινε άτακτη χρεοκοπία και απώλεια των καταθέσεων των πολιτών. Στα προαπαιτούμενα, την τελευταία στιγμή εντάχθηκε τροπολογία για να μεταταχθεί το βόειο κρέας από τον συντελεστή ΦΠΑ του 13% στο 23%.

Απέναντι σε ένα λανθασμένο μέτρο δεν σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Αγωνίζεσαι για να το διορθώσεις. Αυτό έκανα και εγώ από την επόμενη μέρα το πρωί με ερώτηση που κατέθεσα αλλά και με προσωπικές παρεμβάσεις και τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία για τις αρνητικές συνέπειες που θα είχε το συγκεκριμένο μέτρο για την κτηνοτροφία μας και τους καταναλωτές.

Τελικά, μετά από συντονισμένη προσπάθεια μαζί με όλους τους συναδέλφους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, καταφέραμε να επανέλθει το βόειο κρέας στο 13%.

Και κάτι ακόμα.

Αυτές τις ώρες η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται ενότητα, δεν υπάρχει χώρος για άγονες αντιπαραθέσεις, σύνδρομα και συμπλέγματα. Οι πολίτες είναι αυτοί που αναθέτουν ρόλους και αξιώματα με την ψήφο τους.  Και εγώ έχω μάθει να σέβομαι τους πολίτες της Ημαθίας, ότι και αν ψήφισαν όποια επιλογή και αν έκαναν». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο