Αγιασμός στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας

Παρουσία του Δημάρχου Βέροιας κ. Κώστα Βοργιαζίδη τελέστηκε ο αγιασμός στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς από τον ιερέα της ενορίας Αγ.Αθανασίου π. Κων/νο Νικολαϊδη. Το Δήμαρχο συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γιώργος Σοφιανίδης και η Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας κ. Ελένη Γκόγκα.

Ο Δήμαρχος στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο έργο «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ» που πραγματοποιείται στο σχολείο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι αποτελεί ένα ενεργειακό στολίδι για το Δήμο Βέροιας. Ευχήθηκε σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς καλή δημιουργική σχολική χρονιά γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία.

Η Διευθύντρια του σχολείου κ. Αρίστη Κουκουρίκου ευχαρίστησε το Δήμαρχο τόσο για το συγκεκριμένο έργο όσο και για την αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ σχολείου και υπηρεσιών του Δήμου, που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του σχολείου. Καλωσόρισε τόσο τα παλιά όσο και τα νέα μέλη της σχολικής κοινότητας (μαθητές, γονείς, εκπ/κούς) και τους ευχήθηκε μία σχολική χρονιά γεμάτη πρόοδο, δημιουργία, φαντασία και χαμόγελο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο