ΑΝ.ΕΛ.: Γιατί 4 υποψήφιοι του Ιανουαρίου δεν ξανακατεβαίνουν στην Ημαθία;

Ρωτήσαμε τον πρόεδρο της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα των ΑΝ.ΕΛ. και πρώην υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Παναγιώτη Σγουρίδη, για τους λόγους που 4 από τους 6 υποψήφιους των ΑΝ.ΕΛ. τον περασμένο Ιανουάριο δεν συμμετέχουν αυτή τη φορά στο ψηφοδέλτιο. 

Ο Παναγιώτης Σγουρίδης, ο οποίος ήταν εμφανίστηκε ειλικρινής, με βάσει πάντα την πληροφόρηση που είχε, δήλωσε πως οι 4 υποψήφιοι που δεν συμμετέχουν, είναι λόγω προσωπικών τους λόγων και ότι δεν έχει ενημέρωση ότι διαφοροποιήθηκαν από το κόμμα. Ωστόσο, σημείωσε πως υπάρχουν σε άλλους νομούς πολλά στελέχη που αποστασιοποιήθηκαν, "για να μην κρυβόμαστε πίσω από δάχτυλό μας", όπως είπε.

Βεβαίως, επίσημα δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση, ωστόσο ο κ. Σγουρίδης δεν είχε ενημερωθεί από τους τοπικούς ΑΝ.ΕΛ. πως, τουλάχιστον δύο, υποψήφιοι "κράζουν" ή "έκραξαν" και παλινδρόμησαν εσχάτως, μέσω του facebook. Όταν το πληροφορήθηκε από τους δημοσιογράφους, ενοχλήθηκε ιδιαίτερα που τον "κρέμασαν" οι δικοί του, καθώς - όπως έκανε και νωρίτερα - δεν θα είχε πρόβλημα να παραδεχτεί πως κάποιοι υποψήφιοι της Ημαθίας διαφοροποιήθηκαν από τους ΑΝ.ΕΛ.

Βλέπετε, ο κ. Σγουρίδης ξέρει καλά το "πολιτικό παιχνίδι" και γνωρίζει πως η ειλικρίνεια, ακόμη και αν δεν "συμφέρει", είναι προτιμότερη από το να στρουθοκαμιλίζεις ή να ψεύδεσαι ή να προσπαθείς με τυπολατρία (πχ: δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση) να αποκρύψεις την αλήθεια, καθώς οι δημοσιογράφοι, ακόμη και αν είναι σε μικρά τοπικά ΜΜΕ και όχι μεγάλα ή μικρότερα τηλεοπτικά κανάλια, δεν τρώνε "κουτόχορτο". 

Για αυτό και στον Παναγιώτη Σγουρίδη βγάζουμε το... καπέλο! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο