"Επικεφαλής" Ημαθίας του αντιμεϊμαρικικού αγώνα ο Γ. Κάκαρης;

"Επικεφαλής" Ημαθίας του αντιμεϊμαρικικού - αντινεοδημοκρατικού αγώνα φαίνεται πως έχει αναλάβει ο γνωστός Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας, Γιώργος Κάκαρης, καθώς, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook έχει... ξεσαλώσει!

Πολύ συχνά, με τη δική του - μοναδική - αίσθηση του χιούμορ, τα... χώνει στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και σε άλλα στελέχη της ΝΔ, ενώ δεν λείπουν οι περιπτώσεις που υπερβαίνει τα... όρια, χρησιμοποιώντας και υβριστικές εκφράσεις.

Αυτό που δεν είδαμε από τον αγαπητό Γιώργο Κάκαρη είναι η θετική του στάση. Ξέρουμε ότι δεν "γουστάρει" τη ΝΔ και το έχει δείξει με κάθε τρόπο. Όμως, τι προτείνει, ως ενεργό πολιτικό πρόσωπο; ΣΥΡΙΖΑ; ΛΑ.Ε.; ΠΑΣΟΚ; Λεβέντη; ΠΟΤΑΜΙ; ΚΚΕ; ΑΝΤΑΡΣΥΑ; ΕΠΑΜ; ΚΚΕ (μ-λ) - ΜΛ ΚΚΕ; Αποχή; Λευκό; 

Θα πάρει, άραγε, πολιτική θέση και να υπερασπιστεί ή να καταδικάσει τον ΣΥΡΙΖΑ και το 3ο Μνημόνιο (ως... κάργα αντιμνημονιακός που είναι) ή, τέλος πάντων, θα πάρει θέση, ως ενεργό πολιτικό πρόσωπο;

Περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή, στις 11.59 το βράδυ, να δημοσιεύσουμε τις θέσεις του...

Μέχρι τότε, απολαύστε τα πικάντικα, χιουμοριστικά και υβριστικά σχόλια του κ. Κάκαρη, όπως ο ίδιος τα κοινοποίησε στο facebook:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο