Ισόπαλη η ΒΕΡΟΙΑ κόντρα στον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

Παναιτωλικός και Βέροια μονομάχησαν στο Αγρίνιο αποκλειστικά για τη νίκη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League, την Τρίτη (22/9). Δύο ομάδες που έπαιξαν όχι για να διαφυλάξουν τα μετόπισθεν, αλλά για να κατακτήσουν το τρίποντο, αλλά δεν το πέτυχαν, μένοντας στο 1-1. 

Αμφότερες είχαν σπουδαίες χαμένες ευκαιρίες και το αποτέλεσμα κρίνεται απολύτως δίκαιο. Ο Παναιτωλικός έφτασε τους έξι βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ η "Βασίλισσα" τους τέσσερις.

Με 4-2-3-1 κατέβασε τον Παναιτωλικό ο Λιονέλ Πόντες. Κάτω από τα γκολπόστ ο Στεφανάκος, δεξί μπακ ο Κουτρομάνος, αριστερό ο Κέβιν, με στόπερ τους Παπάζογλου - Κούσα. Αμυντικοί μέσοι οι Μάκος - Ντάνι Μπεχαράνο, η μεσοεπιθετική τριάδα απαρτιζόταν από τους Ουάρντα (αριστερά), Κάπελ (δεξιά) και Βιγιαφάνες (μέση), ενώ στην κορυφή έπαιξε ο Μαρκόβσκι.

Με το ίδιο σχήμα παρατάχθηκε και η Βέροια. Καντιμοίρης στη θέση του γκολκίπερ, δεξί μπακ ο Σιόντης, αριστερό ο Γιαννούλης, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν οι Μαραγκός και Ετζενγκέλε. Αμυντικοί χαφ Ιμπραΐμ - Βεργώνης, η τριάδα της μεσοεπιθετικής γραμμής με Νέτο (δεξιά), Ναζλίδη (μέση) και Γεωργιάδη (αριστερά), ενώ στη γραμμή κρούσης ήταν ο Κόλα.

Ο Παναιτωλικός είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος, χάνοντας μάλιστα μεγάλη ευκαιρία στο 19'. Ο Βιγιαφάνιες βγήκε από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα, η άμυνα της Βέροιας αδράνησε και ο Ολλανδός με αδύναμο πλασέ έχασε μοναδική ευκαιρία προ κενής εστίας. Στο 33' απείλησε εκ νέου ο Μαρκόβσκι με σουτ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι που πέρασε άστοχα εκτός εστίας.

Κυρίως με Ουάρντα και Βιγιαφάνες επεδίωκε να δημιουργήσει και να "χτυπήσει" η ομάδα του Αγρινίου, αν και οι παίκτες της Βέροιας παίζοντας δυνατά και πολλές φορές σκληρά τους περιόρισαν. Πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος από τον Βραζιλιάνο Νέτο, ο οποίος παρότι τα χρόνια περνούν, καταφέρνει και διατηρείται ακμαίος. Βοήθησε και αμυντικά και επιθετικά, με πόδι... φωτιά.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια εμφανίστηκε με καλύτερα πατήματα στον αγωνιστικό χώρο και δεν είχε την ίδια εικόνα. Έβγαινε πολύ πιο εύκολα στην επίθεση, ενώ η είσοδος του Μερεμπασβίλι έδωσε πνοή στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας της Ημαθίας. Ο Γεωργιανός, άλλωστε, σπατάλησε τεράστια μευκαιρία για να κάνει το 1-0, όταν το σουτ στο 71' χτύπησε στο αριστερό δοκάρι. Απάντησαν οι Αγρινιώτες στο 74', όταν ο αμαρκάριστος Ρομέρο σούταρε μέσα από την περιοχή, στέλνοντας άουτ τη μπάλα.

Ο καλύτερος παίκτης της Βέροιας, ο Ναζλίδης, βρήκε δίχτυα στο 77'! Ο επιθετικός της "Βασίλισσας" πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή, άφησε πίσω τον Κουτρομάνο και με αριστερό σουτ μέσα και αριστερά από την περιοχή των Αγρινιωτών νίκησε τον Στεφανάκο (0-1).

Δεν τα έβαψαν μαύρα οι γηπεδούχοι, που έφτασαν στο 1-1 με ένα καταπληκτικό γκολ του Ρομέρο στο 82'. Ο Παπάζογλου έσπασε αριστερά στον Αργεντινό, ο οποίος με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Καντιμοίρη, ο οποίος ένα λεπτό νωρίτερα είχε διώξει δύσκολα την εκτέλεση φάουλ του σκόρερ των Αγρινιωτών. Ο Μαρκόβσκι στο 84' βρέθηκε αφύλαχτος στη μικρή περιοχή της Βέροιας και προ του Καντιμοίρη έστειλε άουτ τη μπάλα. Μεγάλη φάση για τα "καναρίνια" που αναθάρρησαν μετά το 1-1. Η τελευταία καλή στιγμή χάθηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, με τον Μαγιέφσκι να πλασάρει και τον Στεφανάκο να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Παναιτωλικός (Πόντες): Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κούσας, Παπάζογλου, Κέβιν, Μάκος (71' Ρουσκουγιέδα), Ντ. Μπεχαράνο (80' Βασιλείου), Ουάρντα, Κάπελ, Βιγιαφάνιες (71' Ρομέρο), Μαρκόβσκι

Βέροια (Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Νέτο (88' Πούγγουρας), Μαραγκός, Εντζεγκέλε, Γιαννούλης, Σιόντης, Ιμπραΐμ, Βεργώνης, Ναζλίδης, Κόλα (72' Μαγιέφσκι), Γεωργιάδης (67' Μερεμπασβίλι)

Πηγή: sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο