Έκθεση εικαστικών στο Φουαγέ της "Στέγης" Βέροιας

Τα τμήματα του εργαστηρίου Ζωγραφικής (παιδικά και ενηλίκων) θα εκθέσουν τα έργα της περσινής χρονιάς, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας, από τις 26/9-3/10/15.  Τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο 26/9 στις 8.00 μ.μ. 

Υπενθυμίζουμε ότι στο φουαγιέ της Στέγης μέχρι τις 24/9  θα λειτουργεί η έκθεση  του τμήματος Κατασκευών με τις δημιουργίες των μαθητών της περσυνής χρονιάς.   

Άλλα τμήματα που θα λειτουργήσουν στην ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας είναι το τμήμα Κοσμήματος (αργυροχρυσοχοϊα) που αρχίζει τη λειτουργία του τον Οκτώβριο και το νέο τμήμα Φωτογραφίας που θα περιλαμβάνει την τεχνική γνώση με την αισθητική και την πρακτική εφαρμογή αυτών. 

Στόχος είναι να διαμορφωθεί μια γενική γνώση για τη φωτογραφία, στα πλαίσια των αναγκών του ανθρώπου για την αποτύπωση των στιγμών της ζωής.  Έχει στόχο όλοι όσοι το παρακολουθήσουν να μάθουν και να μπορούν να χρησιμοποιήσουν σωστά μια φωτογραφική μηχανή και να μπορούν να επεξεργαστούν σε έναν απλό βαθμό τις εικόνες που έχουν τραβήξει. Το πρόγραμμα απευθύνετε σε μεγάλο ηλικιακό εύρος και μεγάλη διαβάθμιση γνώσεων πάνω στην φωτογραφία. 

Για το πρόγραμμα θα χρειαστεί φωτογραφική μηχανή με πρόγραμμα manual (έστω και compact μηχανή) ενώ τα σεμινάρια θα γίνουν δωρεάν από τον Δημήτρη Κοντσίδη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο