Στηρίζω τον αθλητισμό, το κάνω για το παιδί μου!

Ο αθλητικός σύλλογος ΦΙΛΙΠΠΟΣ ξεκίνησε τη δραστηριότητά και τη προσφορά του στη τοπική κοινωνία το 1962. Χιλιάδες αθλητές έχουν αθληθεί από τότε στα τμήματα  του  φέρνοντας δεκάδες διακρίσεις  τόσο  σε  πανελλαδικό όσο  και σε  πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Εκατοντάδες μικρά παιδιά αθλούνται  αυτή την στιγμή  σε όλα τα ηλικιακά  τμήματα ενός εκ των ιστορικοτέρων  αθλητικών συλλόγων της Ελλάδος.  

Η ανδρική ομάδα χειροσφαίρισης έχει κατακτήσει εννέα (9) πρωταθλήματα Ελλάδος , πέντε (5) κύπελλα Ελλάδος ,τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, και έχει συνεχόμενες  παρουσίες  στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Οι αθλητές του ΦΙΛΙΠΠΟΥ στελεχώνουν επί σειρά ετών όλες τις εθνικές ομάδες. Αναρίθμητα επίσης, είναι τα τρόπαια και οι διακρίσεις όλων των ηλικιακών ομάδων. 

Ο Φίλιππος Βέροιας είναι ίσως ο τελευταίος  και σημαντικότερος  φάρος πολιτισμού, διαπαιδαγώγησης και άθλησης των νέων στην πόλη μας όπου ακόμα μπορούν και βρίσκουν καταφύγιο μακριά από όλα τα σύγχρονα  προβλήματα  και τις κακές συνήθειες.

Γίνε και εσύ μέσω της επιχείρησης σου αρωγός αυτής της προσπάθειας,  διατήρησης  και επιβίωσης αυτού του συλλόγου, ώστε  να συνεχίσει να φωτίζει δείχνοντας τον σωστό δρόμο στους νέους της πόλης.

Για το σκοπό αυτό καλούμε όλες τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να στηρίξουν τον αθλητισμό, δηλαδή την υγιή ανάπτυξη των παιδιών μας, να παρέχουν εκπτώσεις στα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε όλους τους κατόχους καρτών εισιτηρίων διαρκείας με την υπόδειξή του. 
Με το παραπάνω τρόπο δίνουμε κίνητρο στους πολίτες της πόλης μας, για την αγορά των καρτών διαρκείας του ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ τονώνοντας παράλληλα την τοπική αγορά που στις μέρες μας το έχει τόσο ανάγκη.

Μια πόλη μία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!!! Στο μητρώο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του Συλλόγου που ήδη δημιουργείται.

Πληροφορίες:
Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος
Τηλ: 23310 70102
Ωράριο επικοινωνίας 10:00 πμ – 19:00 μμ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο