Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (9/9) στη Βέροια, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε η ΝΕ Ημαθίας, στην "Ελιά".

Κατά τη διάρκειας της παρουσίασης, τοποθετήθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος και απάντησαν σε ερωτήσεις.

Οι υποψήφιοι βουλευτές είναι:

1) Φρόσω Καρασαρλίδου
2) Γιώργος Ουρσουζίδης
3) Χρήστος Αντωνίου
4) Εύη Παπαγιαννούλη
5) Δημήτρης Τσιάνος
6) Μαριάνθη Τουτουντζίδη
Από τις απαντήσεις, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε αυτή που απαντούσε στην ερώτηση του Α. Χατζηκώστα για το "αν διάβασαν το Μνημόνιο", κατά την οποία, η μεν Φρόσω Καρασαρλίδου απάντησε, με ειλικρίνεια, πως δεν το διάβασε όλο, αλλά ήξερε τι ψήφιζε, αφού τους τα εξήγησαν στις επιτροπές του κόμματος, ο δε Γιώργος Ουρσουζίδης εμφανίστηκε πιο... διαβασμένος, περιγράφοντας σημαντικά σημεία του και δίνοντας - προς τεκμηρίωση της γνώσης του - και συγκεκριμένες σελίδες και άρθρα που αξίζει να διαβάσει κανείς. Από την άλλη, η μη εκλεγμένη, αλλά υποψήφια βουλευτής, Εύη Παπαγιαννούλη, τόνισε πως - αν και διαβάζει γρήγορα - δεν πρόλαβε ακόμη να το διαβάσει, λόγω του μεγέθους του.

Σε ερώτηση του InVeria.gr σχετικά με την πρόταση υποψηφιότητας στον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θανάση Γικόνογλου, που ξεσήκωσε έντονες αντιδράσεις στα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, παραδέχτηκαν πως "έπεσε" το όνομα στο τραπέζι, ωστόσο ισχυρίστηκαν πως επρόκειτο (άλλοι ήταν σίγουροι, άλλοι το υπέθεσαν), πως επρόκειτο για αυτοπρόταση. Βεβαίως, το ρεπορτάζ είναι αδιαμφισβήτητο. Υπήρξε πρόταση προς τον κ. Γικόνογλου από υψηλόβαθμο στέλεχος και, κυρίως, ήταν πολύ πιθανόν να μπει, εξ ου και η άμεση αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας.

Κατά τα άλλα, οι υποψήφιοι τόνισαν πως δεν αισθάνονται ικανοποιημένοι από το 3ο Μνημόνιο, ωστόσο ήταν μια επιλογή "μη χείρον, βέλτιστον".

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από τη συνέντευξη Τύπου:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο