Πραγματοποιήθηκε η ομιλία Στυλιανίδη και υποψηφίων της ΝΔ στη Βέροια (φώτο)

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (8/9) η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ημαθίας, με κεντρικό ομιλητή τον πρ. Υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη, υπεύθυνο προεκλογικού αγώνα στην Κ. Μακεδονία, κατά τη διάρκεια της οποίας απηύθυναν χαιρετισμό οι υποψήφιοι βουλευτές Ημαθίας, καθώς και οι παριστάμενοι Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας και Λάζαρος Κυρίζογλου, Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και πρόεδρος ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας.

Στην αρχή της εκδήλωσης έγιναν οι χαιρετισμοί από τους Απόστολο Τζιτζικώστα, Λάζαρο Κυρίζογλου, Απόστολος Εμμανουηλίδη, Κώστα Γιοβανόπουλο, Γεωργία Μπατσαρά, Τάσος Μπαρτζώκα, Λάζαρο Τσαβδαρίδη και Απόστολο Βεσυρόπουλο (οι υποψήφιοι μίλησαν αντίστροφα, δηλαδή), ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Κοινή συνισταμένη όλων όσων μίλησαν, ήταν η "καταστροφική διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ", καθώς και η ανάγκη η ΝΔ, έχοντας μάθει από τα λάθη και με νέα αύρα, να αναλάβει την τύχη της χώρας, ώστε να σταματήσει η κατηφορική πορεία σε μία σειρά σοβαρών ζητημάτων, όπως Οικονομία, Παιδεία, Εθνικά Θέματα, Κοινωνική Πρόνοια κ.α.

Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κ. Καλαϊτζίδης, οι Δήμαρχοι Νάουσας και Αλεξάνδρειας, Ν. Κουτσογιάννης και Π. Γκυρίνης, ο πρώην βουλευτής και ευρωβουλευτής Δ. Βλαχόπουλος, ο πρώην βουλευτής Στ. Κυριαζόπουλος, ο πρ. Νομάρχης - Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας και επικεφαλής της μείζοντος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, Κ. Καραπανιωτίδης, Περιφερειακοί, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι από κάθε γωνιά του Νομού, οι νοσοκομειακοί διοικητές, Αργ.  Γκαμπέσης, Στ. Γιαννούτσου και Η. Τσαμήτρος, πρώην Δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.α.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο