Σε τροχιά εκλογής προέδρου η ΝΔ - Ξεκίνησαν οι διαδικασίες

"Μετά από συνεργασία που είχαν χθες το βράδυ, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, αποφασίστηκε να ξεκινήσουν από σήμερα οι διαδικασίες εκλογής Προέδρου και να ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατό". 

Τα παραπάνω ανέφερε η ανακοίνωση που εστάλη από τη ΝΔ το πρωί της Τρίτης (22/9), σηματοδοτώντας και επίσημα την έναρξη διεργασιών για αλλαγή προέδρου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχετικά με το ακριβές "πότε" και "πως", ακόμα δεν υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα, ωστόσο αναμένεται εντός των ημερών να καθοριστεί. Πάντως, μέσα σε 1 - 2 μήνες θα υπάρχει νέος πρόεδρος της ΝΔ.

Τα ονόματα που ακούγονται

Με την ανακοίνωση περί άμεσων διαδικασιών εκλογής προέδρου από τη βάση της ΝΔ, ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα. Πληροφορίες θέλουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να θέτει υποψηφιότητα, καθώς η μεταβατική του προεδρία θεωρήθηκε για κάποιους ότι είχε θετικό πρόσημο, ενώ έντονα ακούγεται το όνομα του Κυριάκου Μητσοτάκη (μάλιστα, δεν αποκλείεται να το ανακοινώσει επίσημα σήμερα). 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο