ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αντιπροσωπεία από τη Βέροια στο Υπ. Οικονομικών για το Τελωνείο

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Οικονομικών, βρέθηκε αντιπροσωπεία από το Δήμο Βέροιας, με τη συμμετοχή των τεσσάρων βουλευτών Ημαθίας και μελών του Επιμελητηρίου Ημαθίας, προκειμένου να υπάρξει συνάντηση με τον αν. Υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, για το Τελωνείο της Βέροιας, κατόπιν σχετικής επαφής που έκανε ο δημοτικός σύμβουλος και εφοριακός, Γιώργος Κάκαρης.

Από πλευράς του Δήμου Βέροιας συμμετείχε ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης και Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Κάκαρης (φώτο πάνω - στο περιστύλιο της Βουλής), ενώ επρόκειτο να είναι παρών και ο "5ος βουλευτής Ημαθίας", ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς την ίδια ώρα μιλούσε στη Βουλή. 
Ωστόσο, ο κ. Θεοχαρόπουλος έκανε σχετική ερώτηση (δείτε το θέμα). αλλά και αργότερα συναντήθηκε με τα μέλη της Ημαθιώτικης αντιπροσωπείας (στη φώτο με τον Γ. Κάκαρη) και τάχθηκε αλληλέγγυος στον αγώνα τους.  Απούσα ήταν η Π.Ε. Ημαθίας, γεγονός που μας προκαλεί εντύπωση και αναμένουμε σχετικές διευκρινήσεις.

Σχετικά με τα αποτελέσματα της συνάντησης, θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση από τον Δήμαρχο Βέροιας στην επερχόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα (26/10). Ωστόσο, εκ προϊμίου και σύμφωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr, μπορούμε να πούμε πως τα πράγματα είναι σε πολύ καλό δρόμο, καθώς, πέρα από τα λογικά επιχειρήματα που αναπτύχθηκαν, είναι γνωστή η προσωπική και πολιτική σχέση των δυο εφοριακών της συνάντησης (Τρ. Αλεξιάδη και Γ. Κάκαρη), καθώς και η γνώση του θέματος από πλευράς του Τρ. Αλεξιάδη, τόσο από την υπουργική του θητεία, όσο και από την υπηρεσία του, ως εφοριακός.

Αναμένουμε...

Ρεπορτάζ: Νίκος Βουδούρης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο