Μπάσκετ: Το Παγκράτι υποδέχεται ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Το Παγκράτι θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 31/10/2015 στο Δ.Α.Κ "Δημήτριος Βικέλας" η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 με διαιτητές τους κ.κ Γεωργιάδη, Σιμητόπουλο και Λόρτο.

O Δημήτρης Γκίμας δήλωσε: "Για ένα ακόμη Σάββατο η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου καλείται να αποδείξει οτι αγωνίζεται επάξια στο ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα της Ελλάδος. Στο πρωταθλημα της Α2 μπάσκετ. Όλοι μας απο τον πρόεδρο της επιτροπής μπάσκετ Ηλία Λαζό μέχρι τον τελευταίο αθλητή αγωνιστήκαμε όλο το καλοκαίρι κι αγωνιζόμαστε σήμερα και κάθε μετα μέσα κι έξω απο το γήπεδο για να τα καταφέρουμε σ' αυτη τη δύσκολη χρονια. Σε αυτη την χωρίς υπερβολη τιτάνια προσπάθεια θελουμε κάθε Σάββατο την παρουσία των φιλάθλων δίπλα μας. Χωρίς ακρότητες αλλα παντα στο πλευρό μας. Η ΒΕΡΟΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Α2 Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ Α2 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΘΕΙ. Το παιχνιδι του Σαββάτου ειναι κομβικό. Θελουμε κάθε φίλαθλος, κάθε φίλος του μπάσκετ, να σταθεί δίπλα στην ομάδα της πόλης βοηθώντας την ομάδα να φτάσει στη νίκη".

Διάθεση Εισιτηρίων Διαρκείας
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό της πόλης μας ότι ο εντός έδρας αγώνας μας με το Παγκράτι θα είναι ο τελευταίος κατά τον όποιον θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μας. Με δεδομένο ότι απομένουν ακόμα 12 εντός έδρας παιχνίδια, το κόστος ανά παιχνίδι ανέρχεται στα 3,33 ευρώ, ποσό άκρως ελκυστικό με βάση την ποιότητα των ομάδων, των αγώνων και της κατηγορίας γενικότερα.  Υπενθυμίζουμε για ακόμα μια φορά ότι το 10% των εσόδων από τις πωλήσεις των διαρκείας θα διατεθούν υπέρ του συλλόγου "Πρωτοβουλία για το Παιδί".

Έλα και εσύ....Ενωμένοι Μπορούμε

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο