Επισκέψεις και εκπαιδευτικά προγράμματα στο Χώρο Τεχνών Βέροιας

Ξεκίνησαν οι εκπαιδευτικές επισκέψεις σχολικών τάξεων νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων της πόλης μας, στο Χώρο Τεχνών Βέροιας, για την παρακολούθηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα που παρουσιάζονται αυτή την περίοδο από το Κέντρο Τοπικής Ιστορία της Κ.Ε.Π.Α. είναι:

- Η Βέροια στη Μυθική εποχή. 
- Ο Μέγας Αλέξανδρος ενώνει πολιτισμούς. 
- Γνωρίζω την πόλη μου μέσα από φωτογραφίες. 

Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα επίσκεψης και στη μόνιμη έκθεση της Κ.Ε.Π.Α. Ιστορικό Πανόραμα η οποία φιλοξενείται στο υπόγειο του Χώρου Τεχνών Βέροιας.

Ήδη τις προηγούμενες ημέρες μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών της Βέροιας παρακολούθησαν τα εκπαιδευτικά προγράμματα «Ο Μέγας Αλέξανδρος ενώνει πολιτισμούς» και «Γνωρίζω την πόλη μου μέσα από φωτογραφίες», ενώ με την ευκαιρία της επετείου της Απελευθέρωση της πόλης, την 16η Οκτωβρίου 1912, έγιναν σχετικές αναφορές.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα συνεχιστούν σε ολόκληρο το χρονικό διάστημα των μηνών Οκτώβριος – Δεκέμβριος. Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 23310 78127 για να προγραμματίσουν την εκπαιδευτική τους επίσκεψη. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο