Η Σ. Υφαντίδου σε εκδηλώσεις για την Ημέρα Αθλητισμού στο 2ο ΓΕΛ Βέροιας

Την Τρίτη 6/10/2015, κατά την έναρξη των εκδηλώσεων της Ημέρας Αθλητισμού, ο Σύλλογος των Καθηγητών και η Διευθύντρια του 2ου ΓΕΛ Βεροίας προσκάλεσαν και επιβράβευσαν την Ολυμπιονίκη και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Σοφία Υφαντίδου, καθώς και τον προπονητή της κ. Κυριάκο Μηνά. 

Η Σοφία Υφαντίδου – μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ Βεροίας – ευγενική, όπως πάντα, και συγκινημένη, αφού δέχθηκε τα δώρα των καθηγητών της, συνομίλησε για πολλή ώρα με τους μαθητές  για τις πίκρες και τις χαρές ενός Αθλητή, ενώ το video με την πορεία της στον Εθνικό και Διεθνή Στίβο που προετοίμασε ο διοργανωτής της ημέρας, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Τάσος Τυφλίδης, καταχειροκροτήθηκε από όλους.
Στη συνέχεια με θέμα «όλοι παιδιά ενός Θεού» προβλήθηκαν video από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, από διεθνείς διοργανώσεις με συναθλητές διαφορετικού χρώματος και αυτό, το πρώτο μέρος της Ημέρας Αθλητισμού, έκλεισε με επιλογή κομματιών από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Οι μαθητές που, λόγω ηλικίας, δεν είχαν δει την τελετή, παρακολούθησαν έκθαμβοι.

Η Αθλητική Ημέρα συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με ενδοσχολικούς αγώνες, πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο