Μητροπολίτης από τη Σιβηρία στις επετειακές εκδηλώσεις της Βέροιας!

Ο Μητροπολίτης ΧαντιΜασίσκ και Σουργούτ της Σιβηρίας, κ. Παύλος και αντιπροσωπεία από την περιοχή, βρέθηκαν στις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Βέροιας, στις 16 Οκτωβρίου 2015...

Ο Μητροπολίτης Παύλος ανταπέδωσε την επίσκεψη που έκανε προ ημερών αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον Μητροπολίτη Παντελεήμονα και παρόντος του Κ. Καραπαναγιωτίδη, από τη Μητρόπολη Βεροίας.

Η Ημαθιώτικη αντιπροσωπεία είχε μεταφέρει στην απομακρυσμένη Σιβηριανή Μητρόπολη, κοντά στον Βόρειο παγωμένο Ωκεανό, λείψανα του Αγ. Δημητρίου, ενώ η εκκλησιαστική αποστολή επισκέφθηκε και άλλες πόλεις της Ρωσίας. 

Ο Ρώσος Μητροπολίτης, με το διακριτό λευκό επανοκαλύμμαυχό του, βρέθηκε στη Βέροια αποδεχόμενος την πρόσκληση του Μητροπολίτη Βεροίας, ενώ η Ρωσική αποστολή θα έχει επαφές με μια σειρά φορέων της περιοχής.
Επίσης, το απόγευμα της Παρασκευής (16/10), ο Ρώσος Μητροπολίτης και η συνοδεία του, συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Βεροίας, επίσκέφθηκαν το "Βλαχογιάννειο" μουσείο, όπου ξεναγήθηκαν από τον συλλέκτη Κανέλλο Ντόντο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο