Ο Δήμαρχος Βέροιας επιβεβαίωσε το InVeria.gr για το Τελωνείο και ξεμπρόστιασε τους ΣΥΡΙΖΑίους βουλευτές Ημαθίας

Τα ρεπορτάζ του InVeria.gr επιβεβαίωσε πλήρως ο Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης, σχετικά με την προ ημερών συνάντηση στην Αθήνα για το θέμα του Τελωνείου Βέροιας (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ), παίρνοντας αποστάσεις από τα όσα ανέφεραν σε κοινό δελτίο Τύπου βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, που - ούτε λίγο, ούτε πολύ - προσπάθησαν να εμφανιστούν αυτοί ως οι μπροστάρηδες της συνάντησης με τον αν. Υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Ο Δήμαρχος, λοιπόν, έβαλε στη... θέση τους τους βουλευτές Γιώργο Ουρσουζίδη και Φρόσω Καρασαρλίδου (που έστειλαν κοινό δελτίο Τύπου, κατά πάσα πιθανότητα γραμμένο από τον κ. Ουρσουζίδη), αναφέροντας πως η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και απλά προσεκλήθησαν οι βουλευτές.

Καλά θα κάνουν οι βουλευτές μας, στο μέλλον, να είναι αποτελεσματικοί και να αφήσουν κατά μέρους τα επικοινωνιακά παιχνίδια... Ο τόπος, ειδικά στον καιρό των Μνημονίων, δεν χρειάζεται νέους "κατόπιν ενεργειών μου" πολιτικάντηδες, αλλά αποτελεσματικούς πολιτικούς, που να αγωνίζονται για το καλό του νομού, είτε στην πρώτη γραμμή, είτε βοηθητικά.

Άλλωστε, κανείς δεν θα τους κατηγορούσε για τη μη δυνατότητα να κλείσουν ένα απλό ραντεβού (ό,τι μπορεί κάνει ο καθένας), αλλά το να προσπαθούν να πουλήσουν... εκδούλευση και εκεί που δεν έχουν κάνει το παραμικρό, πέρα από κοροϊδία στους πολίτες, είναι και άκρως ανήθικο προς αυτούς που αγωνίζονται μαζί τους ("τραβώντας" τους και όχι ακολουθώντας τους), για τον κοινό σκοπό.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπε ο Δήμαρχος Βέροιας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, το απόγευμα της Δευτέρας (26/10):

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο