Το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας στο πλευρό Αγροτών και Κτηνοτρόφων - Οι αντίθετες φωνές

Ψήφισμα των Αγροτών και Κτηνοτρόφων που αυτές τις μέρες πραγματοποιούν συγκεντρώσεις στην Κουλούρα, με αποκορύφωμα το συλλαλητήριο της Πέμπτης (29/10), κατατέθηκε προς συζήτηση και αποδοχή στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, το απόγευμα της Δευτέρας (26/10).

Το Σώμα των αντιπροσώπων της Βέροιας, μετά από μακροσκελή συζήτηση, υιοθέτησε κατά πλειοψηφία το Ψήφισμα, τασσόμενο αλληλέγγυο στον αγώνα Αγροτών και Κτηνοτρόφων.
Ωστόσο, υπήρξαν και διαφορετικές φωνές, όπως αυτής του Γ. Γουλτίδη, ο οποίος τόνισε πως χρόνια τώρα, οι αγρότες διεκδικούν από την πολιτεία αποζημιώσεις και ενισχύσεις για ό,τι κακό τους συμβαίνει, κάτι που δεν γίνεται για άλλους σημαντικούς παραγωγικούς κλάδους, ενώ σημείωσε πως "ραχοκοκκαλιά" της οικονομίας δεν είναι μόνο οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, αλλά και κάθε παραγωγικός, εξαγωγικός, κατασκευαστικός, βιοτεχνικός κλ.π. φορέας.
Όπως τόνισε, και ο ίδιος προέρχεται από τον αγροτικό τομέα, αλλά στο καθεστώς ελεύθερης αγοράς που ζούμε, δεν μπορεί κάποιες ομάδες να είναι σε καλύτερη μοίρα από άλλες.

Επίσης, στη συζήτηση τονίστηκε ιδιαίτερα το θέμα των κατά κύριο επάγγελμα αγροτών και όσων καλλιεργούν χωράφια, έχοντας παράλληλα άλλες δουλειές, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο