Στη συγκέντρωση αγροτών και κτηνοτρόφων στην Κουλούρα ο Κ. Καλαϊτζίδης

Στην συγκέντρωση των αγροτών και των κτηνοτρόφων της Ημαθίας στον κόμβο της Κουλούρας, βρέθηκε το πρωί της  Πέμπτης 22 Οκτωβρίου, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ.Κώστας Καλαϊτζίδης, στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα τους, έναντι της επιχειρούμενης ασφαλιστικής και φορολογικής εξόντωσης τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης μετέφερε στους συγκεντρωμένους την συμπαράσταση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, λόγω του ότι βρισκόταν εκτός Ελλάδας. 
«Οφείλει η κυβέρνηση πάρει πίσω τα μέτρα που  εξισώνουν τις ασφαλιστικές εισφορές των αγροτών με αυτές του ΙΚΑ, όπως επίσης και να αναιρέσει την φορολογική εξόντωση τους, μέσω της αύξησης της προκαταβολής φόρου και της φορολογικής κλίμακας. Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μας στηρίζουν τον μόνο παραγωγικό τομέα της χώρας μας, που φέρνει συνάλλαγμα στον τόπο μας. Χρειάζονται στήριξη λοιπόν στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν και όχι περαιτέρω μέτρα που θα τους αναγκάσουν να φύγουν από τα χωράφια και τους βοσκότοπους» τόνισε σε δήλωση του ο κ. Καλαϊτζίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο