Στ. Γιανναβαρτζής: Λίγη προσοχή επιβάλλεται…

Το μέλος της Διοίκησης Επιμελητηρίου Ημαθίας, Σταύρος Γιανναβαρτζής, κοινοποίησε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, τα παρακάτω: Πριν λίγες ημέρες είδαμε ανακοινώσεις προς τον τοπικό τύπο από τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ημαθίας, στα πλαίσια των ανταποδοτικών υπηρεσιών προς τα μέλη του, όπως ανέφερε, να έχει εξασφαλίσει έκπτωση 10% επί των τιμολογίων των υπηρεσιών κλινικής στην Θεσσαλονίκη.

Σίγουρα κάθε θετική προσπάθεια προς τα μέλη του είναι ευπρόσδεκτη αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο τι προσφέρεται.

Παράδειγμα απλό, αν πολυκαταστήματα ή εμπορικά κέντρα της Θεσσαλονίκης πρόσφεραν εκπτώσεις στο Ιατρικό Σύλλογο έπρεπε να βγάλει ανακοίνωση προς τα μέλη του να ψωνίζουν από εκεί;

Η εν λόγο κλινική είναι μία εταιρεία που δεν είναι μέλος του Επιμελητηρίου Ημαθίας, όπως είναι οι επιχειρήσεις παροχής ιατρικής φροντίδας του νομού μας. Βρήκε ένα εύκολο και φτηνό τρόπο προβολής. Καλά έπραξε. Εμείς ας φροντίζαμε να το αναρτήσουμε στο site του Επιμελητηρίου ή με τα ενημερωτικά e-mail που τακτικά στέλνονται. Έως εκεί. Όπως άλλωστε και τα περισσότερα επιμελητήρια στην Κεντρική Μακεδονία που δέχτηκαν την εν λόγω προσφορά.

Πρέπει η προσοχή και τα αντανακλαστικά μας να είναι ιδιαίτερα αυξημένα. Είμαστε σε μία περιοχή που η εγγύτητα της συμπρωτεύουσας παίζει το ρόλο της Σειρήνας στα αυτιά μας. Είμαστε όλοι καταναλωτές αλλά και εργαζόμενοι ταυτόχρονα σε αυτό το χώρο.

Ας διαφυλάξουμε τα συμφέροντα μας πρώτα εμείς και βέβαια τα συλλογικά μας όργανα να φροντίσουν για το ευρύτερο γενικό μας συμφέρον που δίνει και την προοπτική στο τόπο.

Σημείωση InVeria.gr: Η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Ημαθίας αφορούσε σε παροχή έκπτωσης 10% στα μέλη του, για υπηρεσίες γνωστής πολυκλινικής στη Θεσσαλονίκη. Θα ήταν ευχάριστο αν ίδια (ή και παραπάνω) έκπτωση εξασφάλιζε από την μοναδική ιδιωτική γυναικολογική κλινική της Ημαθίας, τον "Ευαγγελισμό" του Νίκου Αντωνιάδη, ως... ανταπόδοση της "έμμεσης" διαφήμισης στην αντίστοιχη ανταγωνιστική (στον γυναικολογικό τομέα) κλινική της Θεσσαλονίκης. 

Σε τοπικές ιδιωτικές επιχειρήσεις, έστω και κλινικές, η διαφήμιση είναι... θεμιτή και πρέπει όλοι μας να στηρίζουμε (όσο αυτό δεν αντιβαίνει στα προσωπικά μας συμφέροντα, ασφάλεια, "θέλω" κλπ) τις τοπικές ιδιωτικές επιχειρήσεις (κλινικές, εν προκειμένω).

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο