Διακοπή νερού στην Πατρίδα και ενημέρωση για προβλήματα στο Σέλι

Από τη Δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας γίνεται γνωστό ότι, την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου θα γίνει προγραμματισμένη διακοπή νερού, στη Τ.Κ. Πατρίδας λόγω εργασιών εγκατάστασης συστήματος Τηλελέγχου Τηλεχειρισμού και Ελέγχου Διαρροών των Δικτύων Ύδρευσης των παραπάνω Τοπικών Κοινοτήτων, από 08:00 έως 17:00. 

Παρακαλούνται οι κάτοικοι της Τ. Κ. Πατρίδας, να φροντίσουν για την εξασφάλιση των απαραίτητων ποσοτήτων νερού, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους. 

Η ΔΕΥΑ Βέροιας ζητεί την κατανόηση των καταναλωτών-πελατών της για την αναστάτωση που θα υποστούν. 

Εάν οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα, το νερό θα δοθεί ποιο σύντομα.

Προβλήματα στην υδροδότηση της Τ.Κ. Σελίου λόγω σοβαρής βλάβης

Σε συνέχεια του από 27/10/2015 Δελτίου Τύπου της ΔΕΥΑ Βέροιας αναφορικά με τα προβλήματα στην υδροδότηση της Τ.Κ. Σελίου λόγω σοβαρής βλάβης στο αντλιοστάσιο και στον εξωτερικό αγωγό υδροδότησης της Κοινότητας  γίνεται γνωστό ότι, η σοβαρή βλάβη  που παρουσιάσθηκε στο αντλιοστάσιο της Τ.Κ. Σελίου αντιμετωπίζεται, από την πρώτη στιγμή, με τη δέουσα ευαισθησία. 

Οι εργασίες αντικατάστασης νέων αντλιών, μεταγωγής από το παλαιό δίκτυο στο νέο και θέση σε λειτουργία του όλου συστήματος από τον εργολάβο του έργου προχωρούν κανονικά και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου εφόσον δεν υπάρξουν επιπλέον βλάβες κατά τη διαδικασία των δοκιμών του συστήματος υδροδότησης.

Μέχρι τότε η υδροδότηση της Κοινότητας θα συνεχίσει να γίνεται μόνο ορισμένες ώρες την ημέρα και συγκεκριμένα από 08:00 έως 14:00.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι της Τ. Κ. Σελίου, να φροντίσουν για την εξασφάλιση των απαραίτητων ποσοτήτων νερού, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους. 

Η ΔΕΥΑ Βέροιας ζητεί την κατανόηση των καταναλωτών-πελατών της ιδιαίτερα αυτών στις ψηλότερες γειτονιές της Κοινότητας για την αναστάτωση και την ταλαιπωρία που θα υποστούν. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο