Ευχαριστεί για το "κούμπωμα" κάθετου άξονα Βέροιας - Σκύδρας ο Δήμαρχος Νάουσας

Την αναμενόμενη άποψη που έχουν πάγια οι δημοτικές αρχές της Νάουσας, σχετικά με το "κούμπωμα" του κάθετου άξονα Βέροιας - Σκύδρας, καταθέτει ο Δήμαρχος Νάουσας, Νίκος Κουτσογιάννης.

Με σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου Νάουσας, ο Νίκος Κουτσογιάννης δίνει συγχαρητήρια στον συνδημότη του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, Κώστα Καλαϊτζίδη και στον επικεφαλής του, Απόστολο Τζιτζικώστα για την άποψη που πήραν σχετικά με το χρονίζον θέμα, απέναντι στην πάγια θέση της Βέροιας.

Το δελτίο Τύπου του Δ. Νάουσας είναι το εξής:

"Τις ευχαριστίες και τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη του στον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και στον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη για την έγκριση της εκπόνησης της μελέτης του τμήματος ‘Πατρίδα – Εγνατία Οδός’ του κάθετου άξονα Έδεσσα – Νάουσα – Εγνατία από το Περιφερειακό Συμβούλιο Κ. Μακεδονίας, εκφράζει με επιστολή του ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης.

Επιπρόσθετα ο Δήμαρχος καταθέτει τη δική του θέση για τη χάραξη του συγκεκριμένου τμήματος, προτείνοντας αυτή να ακολουθήσει την υφιστάμενη σιδηροδρομική γραμμή μέχρι το σημείο που τέμνει την Εγνατία. 

Ο κ. Κουτσογιάννης υποστηρίζει ότι αυτή η λύση είναι σίγουρα πιο οικονομική κατασκευαστικά, διότι οι απαλλοτριούμενες εκτάσεις θα είναι κατά πολύ μικρότερες από οποιαδήποτε άλλη χάραξη, ενώ είναι δεδομένο πως και οι χρόνοι πρόσβασης στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας θα μειωθούν με αποτέλεσμα τη διευκόλυνση των μεταφορών και τη δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών για την ανάπτυξη."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο