Μαρκούλης για κάθετο άξονα Βέροιας - Σκύδρας και τα... συγχαρητήρια στην Δημοτική Αρχή!

Στο θέμα του "κουμπώματος" του κάθετου άξονα Βέροιας - Σκύδρας αναφέρθηκε ο επικεφαλής της παράταξης "Προτεραιότητα στο Δημότη", Αντώνης Μαρκούλης, κατά τη διάρκεια της προ Ημερήσιας Διάταξης συζήτηση της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας, το απόγευμα της Δευτέρας (9/11).

Όπως είπε ο κ. Μαρκούλης, πάγια θέση της παράταξης του είναι η σύνδεση να γίνει στον κόμβο Βέροιας, όπως αρχικά έχει σχεδιαστεί, ενώ τόνισε σκωπτικά πως "εξ' όσων γνωρίζω, για πολλούς η Βέροια θεωρείται πρωτεύουσα της Ημαθίας". Επιπλέον, κάλεσε τον Δήμαρχο Βέροιας, ο οποίος έχει την ίδια άποψη, να διερευνήσει το θέμα, καθώς οποιαδήποτε άλλη θέση σύνδεσης, πλην αυτής της Βέροιας, θα αποτελέσει τροχοπέδη στο έργο.

Επίσης, ο Αντώνης Μαρκούλης μας εξέπληξε... ευχάριστα, δίνοντας (για πρώτη φορά, αν δεν κάνουμε λάθος) συγχαρητήρια στην Δημοτική Αρχή και συγκεκριμένα στην Δημοτική Αστυνομία και στον αρμόδιο εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο, Λεωνίδα Ακριβόπουλο, για την δυνατότητα σε συνδημότες μας για κατ' οίκον επικύρωση γνησίου υπογραφής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο