Μεϊμαράκης από Βέροια: "Δεν μπαίνω σε μάχη γενεών, αλλά ιδεών" (φώτο)

Σε πολυπληθές κοινό μίλησε το απόγευμα της Κυριακής (15/11), ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στο ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ Μέλαθρον, στη Βέροια.
Τον κ. Μεϊμαράκη προλόγισε ο πρώην βουλευτής και ευρωβουλευτής Δημήτριος Βλαχόπουλος (φώτο), ενώ το "παρών" στην ομιλία έδωσαν γνωστά ονόματα της ΝΔ, όπως ο πρ. Υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο βασικός αντίπαλος του Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια, πρ. Υπουργός Γιάννης Ιωαννίδης, σχεδόν το σύνολο των τοπικών στελεχών της ΝΔ, αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης κ.α.
Στην ομιλία του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αναφέρθηκε τόσο στην διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στην διαδρομή μέχρι την προκήρυξη των εσωκομματικών εκλογών, με τις οποίες διαφωνεί ως προς τον τρόπο που διεξάγονται, δηλαδή χωρίς συγκεκριμένο εκλογικό σώμα, με μεγάλη διάρκεια προεκλογικής περιόδου, ενώ τόνισε πως δεν δέχεται να πάει σε debate, επειδή αυτό θα ήταν επικίνδυνο για τη ΝΔ.
Ο κ. Μεϊμαράκης δεν παρέλειψε να ρίξει "καρφί" στο Απόστολο Τζιτζικώστα για την προεκλογική του πρακτική, χωρίς να τον κατονομάσει, τονίζοντας πως "δεν μπαίνει σε μάχες γενεών, αλλά ιδεών".

Βίντεο (HD) με χαρακτηριστικά αποσπάσματα της ομιλίας:



Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:
Σε λίγο θα είναι διαθέσιμο βίντεο με χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ομιλία Μεϊμαράκη στη Βέροια.
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο