Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ομιλία - "αστραπή" στη Βέροια (φώτο)

Σε πολιτική συγκέντρωση υποστηρικτών της υποψηφιότητάς του, στη Βέροια, μίλησε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, το απόγευμα της Πέμπτης (12/11).

Ο κ. Γεωργιάδης, με το γνωστό του στυλ, μίλησε για τον ΣΥΡΙΖΑ, τις εσωκομματικές εκλογές, την κυβέρνηση Σαμαρά, ενώ υπεραμύνθηκε της πολιτικής του ταυτότητας ως "δεξιού", το οποίο, όπως είπε, δεν ντρέπεται να δηλώσει πως είναι! 

Μεταξύ άλλων, τόνισε πως όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβριο αποτελούν αντικείμενο μελέτης από πολιτικούς επιστήμονες και ψυχιάτρους, ενώ αναφορικά με το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή στις απεργίες, σημείωσε πως η παγκόσμια κοινότητα, με δημοσιεύματα στον Τύπο, γελάει μαζί μας.

Σχετικά με την υποψηφιότητά του, δήλωσε πως είναι πρόθυμος να δουλέψει 24 ώρες το 24ωρο για το καλό της παράταξης και της χώρας, όπως έκανε στα υπουργεία που είχε αναλάβει και κάλεσε τον κόσμο να του δώσει την ευκαιρία για κάτι τέτοιο.

Μεταξύ των παρόντων στην εκδήλωση διακρίναμε τον βουλευτή Ημαθίας Απόστολο Βεσυρόπουλο, τους πρώην βουλευτές Λάζαρος Τσαβδαρίδης και Γεωργία Μπατσαρά, τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Παναγιώτης Παλπάνας και άλλα στελέχη της ΝΟΔΕ Ημαθίας, περιφερειακούς, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας, Μάκη Ισαακίδη και τον γνωστό γυναικολόγο της Βέροιας, Νίκο Αντωνιάδη, τον πρώην υποψήφιο με την Χρυσή Αυγή Στέφανο Βαφείδη κ.α.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο