Ο στρατηγός ε.α. Φρ. Φράγκος μίλησε στη Νάουσα (βίντεο)

Σταθερή και ξεκάθαρη θέση υπέρ της απόδοσης του κτιρίου  που στεγαζόταν η πρώην δημοτική βιβλιοθήκη Νάουσας, στην Εύξεινο Λέσχη Νάουσας, για να επιστρέψουν εκεί τα ιερά κειμήλια του Ποντιακού Ελληνισμού και της Βιβλιοθήκης της Αργυρούπολης, πήρε ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ και Επίτιμου Διοικητή του Β΄ΣΣ, Στρατηγού ε.α  Φραγκούλης Φράγκος , το βράδυ της Τρίτης (24/11), στη Νάουσα.
Ο κ. Φραγκούλης σε μια κατάμεστη αίθουσα, παρουσία του δημάρχου Νάουσας Νίκου Κουτσογιάνη, του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαιτζίδη, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και φορέων της Νάουσας αλλά και της Βέροιας, μίλησε για τον Μέγα Αλέξανδρο και την διαδρομή του από τις Αιγές και τη Μίεζα στα πέρατα της οικουμένης.

Ο κ. Φραγκούλης σχολίασε όμως και την πολιτική επικαιρότητα, τη νέα ελληνική  ιστορία, την Κύπρο αλλά και τον υπουργό Παιδείας για τη δήλωση που έκανε  για τη γενοκτονία των Ποντίων.
Τον συντονισμό είχε ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας, Φώτης Φανιάδης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας Απόστολος Αποστόλου.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας και τελούσε υπό την αιγίδα της Π.Ε. Ημαθίας.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση από τη Φωνή Ναούσης:


Πληροφορίες - φώτο: naousanews.gr / Βίντεο:  Φωνή Ναούσης 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο